Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Η πρώτη φωτογραφία μετά τα ευχάριστα που «έσκασαν» για το ζευγάρι

Το νέο επαγγελματικό βήμα τους πολύ σύντομα στις οθόνες μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Η πρώτη φωτογραφία μετά τα ευχάριστα που «έσκασαν» για το ζευγάρι

Η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, μετά τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά για τα επαγγελματικά τους, βγήκε στην δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες το αγαπημένο ζευγάρι του MasterChef, θα κάνει πρεμιέρα στο Happy Day μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς θα είναι οι νέοι σεφ της εκπομπής της.

Πριν από λίγα λεπτά, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από την σύσκεψη που πραγματοποίησαν. Οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη ημέρα.

Ωστόσο, δείτε και την αποκλειστική συνέντευξη της Μαρίας Μπέη στο You, που κυκλοφόρησε σήμερα. Αποκαλύπτει τα πάντα!

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος Happy Day

Έτσι είχαν ανακοινώσει τα ευχάριστα ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη

Ευχάριστα είναι τα νέα για δύο πρώην παίκτες του MasterChef. Συγκεκριμένα, ένα από τα φρέσκα και πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, όπως ξέρουμε πρόκειται να βρεθούν μαζί σε πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή. Το ζευγάρι επέλεξε να το επιβεβαιώσει και επίσημα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα απολαμβάνουμε τη Μαρία Μπέη και το Δημήτρη Μπέλλο στην αγαπημένη εκπομπή "Happy Day" στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή .

Το όμορφο ζευγάρι ανήρτησε μία φωτογραφία τους να φοράνε μάσκες και χαρακτηριστικά έγραψαν "Κάναμε το τεστ Covid-19.. και ξεκινάμε Happy Day" και κατά αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε και επισήμως τα ευχάριστα νέα. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Ευχάριστα νέα για τους πρώην παίκτες του MasterChef - Ανακοινώνουν επίσημα τη συμμετοχή τους στο Happy Day

Δημήτρης Μπέλλος Μαρία Μπέη MasterChef Νέα

Μια αποκάλυψη έγινε προσφάτως για το ζευγάρι Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη. Δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί.