Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό τους

Οι φήμες και η διάψευση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό τους

Έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει την γλυκιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν έκανε κοινές διακοπές καθ'όλη την διάρκεια του καλοκαιριού άναψε φωτιές στις... κακές γλώσσες που έβγαλαν λάθος συμπεράσματα. Το «Λοιπόν» έκανε την έρευνα του και σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια βάζοντας τέλος στα σενάρια.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν»: Φήμες το τελευταίο διάστημα θέλουν την αγαπημένη παρουσιάστρια να βρίσκεται σε συναισθηματική απόσταση από τον Νίκο Ηλιόπουλο. Το καλοκαίρι πέρασε και η αλήθεια είναι ότι δεν τους είδαμε σχεδόν καθόλου μαζί, να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ως ζευγάρι, όπως αρχικά είχαν προγραμματίσει.

Η Φαίη επέλεξε να περάσει ένα διάστημα μαζί με τα παιδιά της - που είναι πάντα η προτεραιότητα της - και τους δικούς της στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να σενάρια για επικείμενο χωρισμό να παίρνουν φωτιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το «Λοιπόν» ουδεμία από τις φήμες είναι βάσιμη.

Το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά ζει κι έναν μεγάλο έρωτα. Η Φαίη έχει βρει στο πρόσωπο του Νίκου τη χαρά και την ευτυχία και δεν χορταίνει να περνάει μαζί του στιγμές πληρότητας... Μιας πληρότητας αμφίδρομης.

Ο λόγος που το ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει φέτος μαζί διακοπές - όπως αρχικά είχε σχεδιάσει - ήταν η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Και οι δυο προτίμησαν να παραμείνουν ασφαλείς κι ας στερήθηκαν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και αρκετό καιρό οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, αφού ο Νίκος Ηλιόπουλος άφησε τα βόρεια προάστια για την καρδιά της Φαίης.

Αποφάσισαν από κοινοί ότι ναι μεν επιθυμούν να ζουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά όχι κάτω από την ίδια στέγη, μιας και η παρουσιάστρια θέλει - λόγω των παιδιών της - να είναι απόλυτα σίγουρη πριν να περάσει στο επόμενο βήμα, της συγκατοίκησης.

Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για τον φημολογούμενο γάμο με το Νίκο Ηλιόπουλο - Ξεκαθάρισε τα πράγματα με μια ανάρτηση

Φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν την Φαίη Σκορδά να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά ίσως, με μια ανάρτησή της στο instagram ξεκαθαρίζει εμμέσως πλην σαφώς την κατάσταση!

Τις φήμες ενίσχυσε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram που την έδειχνε να φοράει ένα δαχτυλίδι, πυροδοτώντας άθελά της τα σχόλια για το αν είναι βέρα ή όχι.

Σκορδά γάμος με Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε το παρακάτω post:

Φαίη Σκορδά γάμος με Νίκο Ηλιόπουλο