Διακόπηκαν τα γυρίσματα του GNTM 3 - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της εκπομπής «Καλοκαίρι NOT»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διακόπηκαν τα γυρίσματα του GNTM 3 - Τι συνέβη;

Τα γυρίσματα του GNTM 3 διακόπηκαν πριν από μερικές μέρες, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Δείτε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη με το επιτυχημένο ριάλιτι του Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» η διακοπή διήρκησε περίπου πέντε μέρες, καθώς όλοι οι παίκτες έφυγαν από το σπίτι λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για να πάνε να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με την επιστροφή τους έγιναν όλα τα απαραίτητα τεστ λόγω της πανδημίας. Πλέον τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά.

«Υπήρχε διακοπή των γυρισμάτων λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για πέντε μέρες. Οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν έπειτα από ένα μήνα να πάνε να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε πάρα πολύ ζέστη και δόθηκε ειδική άδεια να φύγουν από το σπίτι. Επέστρεψαν τέσσερις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά και η παραγωγή ήταν πιο ελαστική και δέχτηκε την επιθυμία των παιδιών. Όταν επέστρεψαν, για δυο μέρες δεν γινόντουσαν γυρίσματα, λόγω κορονοϊού. Από τη στιγμή που δόθηκε το οκ πως είναι όλοι καλά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα γίνονται κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχουν στις δοκιμασίες παραπάνω από δέκα άτομα» αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο κάποιος "έκραξε" το GNTM 3 στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Δείτε εδώ τα απίστευτα καρφιά που πέταξε.

Μόλις «έσκασαν» τα νέα για το GNTM 3- Τι συνέβη;

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, «έσκασε» ένα νέο που καίει για το GNTM 3! Μην αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει! Βγήκε επιτέλους το trailer της νέας σεζόν και το διαδίκτυο παραληρεί! Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα δίνουν όλα!

Σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε επιτέλους τη νέα σεζόν του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων και το κοινό απλά περιμένει υπομονετικά προκειμένου να δει την ανανεωμένη βερσιόν του GNTM με κορίτσια και αγόρια.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Βίκυ Καγιά φοράει τη ρόμπα της χαλαρή στο σπίτι και ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά, ο Δημήτρης Σκουλός είναι έτοιμος με το κοστούμι του, ο Άγγελος Μπράτης «σπάει» τον πάγο ενώ η Ζενεβιέβ βρίσκεται στην... τουαλέτα!

Δείτε εδώ τι συμβαίνει στo GNTM 3 με τα δωμάτια χωρίς κάμερες!

TAGS