Άννα Βίσση: Συγκίνησε η Σοφία Καρβέλα με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Επιστρέφει στις ΗΠΑ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Συγκίνησε η Σοφία Καρβέλα με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Οι διακοπές τελείωσαν για την αγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα και έτσι με τη σειρά της θέλησε να στείλει ένα πολύ συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την χώρα της, την οποία θα πρέπει να αποχωριστεί ξανά προκειμένου να γυρίσει στη βάση της.

Η Σοφία Καρβέλα πέρασε όλο το καλοκαίρι της στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της και φυσικά μαζί με την αγαπημένη της μανούλα η οποία ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ που είχε μαζί της την κόρη της και τα εγγόνια της - δείτε εδώ ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Με μία φωτογραφία της λοιπόν, η Σοφία Καρβέλα μας ενημέρωσε και το γεγονός πως οι διακοπές της στην Ελλάδα έφτασαν στο τέλος τους.

«Αγαπημένη μου Ελλάδα, σε φιλώ και σε αποχαιρετώ για άλλη μια φορά. Ήσουν όμορφη όπως πάντα. Μέχρι την επόμενη φορά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Σοφία Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα: Full in love η κόρη της Άννας Βίσση - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η αγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, φαίνεται να είναι fulli in love με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά. Οι δυο τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους και έτσι η Σοφία Καρβέλα έβγαλε στη δημοσιότητα μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι αχώριστο φέτος το καλοκαίρι. Οι δυο τους άφησαν για λίγο τις ΗΠΑ, πήραν τα παιδιά τους και ήρθαν στην Ελλάδα, προκειμένου να δουν τους δικούς τους και να απολαύσουν το καλοκαίρι.

Κατά καιρούς, την έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται με τους followers της αναρτήσεις με τα παιδιά ή τον σύζυγό της και μία από αυτές ήταν που είδαμε και θαυμάσαμε το θέαμα. Το story που έκανε τη δείχνει με τον Θανάση Πανουργιά και η ευτυχία της δεν μπορεί να κρυφτεί.

Αν αυτή η φωτογραφία είχε γίνει κανονικό post, πάντως, σίγουρα θα έκανε τους ακόλουθούς της να ενθουσιαστούν, συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες likes. Και έτσι, όμως, είναι σίγουρο ότι η λήψη θα εκτιμήθηκε από το κοινό της.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος

Μιας και είπαμε για την Άννα Βίσση, δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι της.