Έλα στη θέση μου: Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τους συνεργάτες της - «Το πρόβλημα είναι...»

Tι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τους συνεργάτες της - «Το πρόβλημα είναι...»

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις απίστευτες διακοπές της και μπήκε κατευθείαν στο πλατό της σειράς «Έλα στη θέση μου», καθώς γυρίζουν τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Με αφορμή λοιπόν την επιστροφή της, θέλησε να κάνει μια χιουμοριστική αποκάλυψη για τους συνεργάτες της.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύσει διάφορες σκηνές από τα γυρίσματα που πραγματοποιούν.

Πριν μερικές ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να αναρτήσει σε instastory της, ένα boomerang με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Μαρίνο Κόνσολο. Στην ανάρτηση αυτή λοιπόν, αποκάλυψε χιουμοριστικά πως μετά από «5 χρόνια το πρόβλημα είναι φανερό».

Δείτε ωστόσο ένα αποκλειστικό «βόμβα» για την σειρά του ALPHA. Θα γίνει η ανατροπή και η Ρενάτα θα παντρευτεί τον Μάρκο.

Έλα στη θέση μου Αθηνά Οικονομάκου

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να κάνει γυρίσματα για τη σειρά Έλα στη θέση μου ωστόσο το μυαλό της είναι στην παραλία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η... αληθινή εικόνα της, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα στερεότυπα που υπάρχουν στον κόσμο του διαδικτύου, καθώς το μυαλό της βρίσκεται ακόμη στις διακοπές της.

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram - με 1.000.000 ακόλουθους - ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και να είναι αυθόρμητη ακόμα και μπροστά στις κάμερες.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγη ώρα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία δείχνει το Instagram εναντίον της πραγματικότητας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ανάρτησή της μάζεψε χιλιάδες likes!