Σπαραγμός στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Βυθισμένη στη θλίψη η οικογένειά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπαραγμός στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλου, και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός του Youweekly.gr φαίνεται ο σπαραγμός των αγαπημένων του προσώπων που έδωσαν το παρών για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Σήμερα, η σύζυγός του Μπέττυ, η κόρη του Άντα, συγγενείς και αγαπημένοι του φίλοι του λένε το αντίο στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς. Σήμερα θα ακουστεί στο νεκροταφείο, το τελευταίο χειροκρότημα για τον τραγουδιστή της αγάπης από αυτούς που τον αγάπησαν και τον θαύμασαν.

Tα στεφάνια με τα «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο, γέμισαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ενώ δείτε εδώ τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο τον αποχαιρέτησε η Χάρις Αλεξίου.

Γιάννης Πουλόπουλος κηδεία (26/8) Κηφισιά
Γιάννης Πουλόπουλος οικογένεια

Γιάννης Πουλόπουλος θάνατος
Γιάννης Πουλόπουλος κόρη
κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου Αντύπας

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε τα σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν».

Φεύγοντας από τη ζωή, ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε πίσω του μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη και μια από τις πιο πλούσιες δισκογραφίες.

Σπαράζει η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Δεν μπορώ να τον αποχαιρετίσω»

Σπάραξε μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι NOT» η σύζυγος του αγαπημένου Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Η Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου, με την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε μια κόρη την Αλεξάνδρα, μίλησε για τον θάνατο του δηλώνοντας πως πονάει πολύ και πως της λείπει.

«Δεν μπορώ ακόμα να τον αποχαιρετίσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν , χωρίς τον Γιάννη. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Τυρανίστηκε με τα μάτια του και μετά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Έφυγε ήσυχα. Είχε μια αγνότητα μέσα του μια καλοσύνη. Δεν έκανε ποτέ κακό στον άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του», δήλωσε στην εκπομπή. Δείτε εδώ από τι πέθανε ο τραγουδιστής.