Μαυροφορεμένη και βυθισμένη στη θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Είπε το τελευταίο "αντίο" στον Γιάννη Πουλόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη και βυθισμένη στη θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε σήμερα το απόγευμα το "παρών" στην κηδεία του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου στην Κηφισιά, και εμφανίστηκε μαυροφορεμένη και βυθισμένη στη θλίψη για τον χαμό ενός ανθρώπου που αποτέλεσε παράδειγμα για εκείνη.

Ο θάνατος του αγαπημένου ερμηνευτή προκάλεσε σοκ σε όλον τον καλλιτεχνικό χώρο μιας και ήταν μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Μελίνα Ασλανίδου δε θα μπορούσε να μην βρεθεί στην κηδεία του προκειμένου να τον αποχαιρετήσει, δείτε εδώ αποκλειστικές εικόνες.

Η τραγουδίστρια είχε μεγάλη αδυναμία στον Γιάννη Πουλόπουλο και έτσι σήμερα ήταν συντετριμμένη στην κηδεία του, ενώ φωτογραφήθηκε και μαζί με την Λουκίλα Καρρέρ.

Μελίνα Ασλανίδου κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου

Βυθισμένη στην θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Βυθισμένη στην θλίψη είναι η Μελίνα Ασλανίδου, όπως και πολύς κόσμος από τον χώρο της showbiz, μετά την είδηση πως πέθανε ο κορυφαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πουλόπουλος.

Η τραγουδίστρια, θέλησε με μια ανάρτηση της να πει και δημόσια το δικό της «αντίο» για τον επιτυχημένο αυτό καλλιτέχνη που έγραψε ιστορία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα της:

«Καλό ταξίδι .....Γιάννης Πουλόπουλος ...#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη .... πρόλαβα ... γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά ... κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ωρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα ... οι καλλιτεχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια .....

Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα ... καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλο ... δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι ...θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες .... Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής ... και μας έδειξες έναν δρόμο .... τον δικό σου το δρόμο στην μουσική .... Ευχαριστούμε .... Αντίο...»

Χθες επίσης, έκανε και μια δημόσια έκκληση μέσα από ανάρτηση της. Δείτε τι συνέβη.