Το μοντέλο που «έφαγε» άκυρο από το GNTM 3 λόγω των τατουάζ

Και όχι μόνο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μοντέλο που «έφαγε» άκυρο από το GNTM 3 λόγω των τατουάζ

Μέσα από το σημερινό Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα μοντέλο, κανονική καλλονή, έφαγε άκυρο από την κριτική επιτροπή του GNTM 3 λόγω των τατουάζ που είχε καθώς και των τολμηρών εμφανίσεών της!

H Iωάννα Κιοσσέ πέρασε από την οντισιόν του GNTM με 4 ναι, ωστόσο κόπηκε στην επόμενη φάση πριν καν περάσει από τις δοκιμασίες.

«Αρχικά πάω στην οντισιόν του GNTM, ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ. Μένουν 10, 20 δευτερόλεπτα και απλά με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα!

Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Κιοσέ στην κάμερα του OPEN.

«Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία» πρόσθεσε.

«Με παίρνουν τηλέφωνο από την παραγωγή, μισή μέρα πριν από το bootcamp, να πιούμε έναν καφέ prive και να συζητήσουμε κάτι. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με ήθελαν.

Εκεί συνάντησα μια κοπέλα από την παραγωγή, που μου είπε ότι «δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο GNTM, ούτε να προβληθεί η οντισιόν γιατί έχουμε δει κάποια αρνητικά σχόλια για σένα στο διαδίκτυο που τα θεωρούμαι χυδαία». Κάτι άρθρα τα οποία δεν ξέρω καν ποιος τα ανέβασε και δεν είχα καμία σχέση με αυτά».

Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο κάποιος "έκραξε" το GNTM 3 στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Δείτε εδώ τα απίστευτα καρφιά που πέταξε.

Αποχώρησαν από το σπίτι οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 - Τι συνέβη;

Τα γυρίσματα του GNTM 3 χρειάστηκε να διακοπούν ξαφνικά καθώς όλοι οι παίκτες αποχώρησαν πριν από μερικές μέρες από το σπίτι. Η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ αποκάλυψε σήμερα αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη με το επιτυχημένο ριάλιτι του Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» η διακοπή διήρκησε περίπου πέντε μέρες, καθώς όλοι οι παίκτες έφυγαν από το σπίτι λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για να πάνε να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με την επιστροφή τους έγιναν όλα τα απαραίτητα τεστ λόγω της πανδημίας. Πλέον τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά.

«Υπήρχε διακοπή των γυρισμάτων λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για πέντε μέρες. Οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν έπειτα από ένα μήνα να πάνε να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε πάρα πολύ ζέστη και δόθηκε ειδική άδεια να φύγουν από το σπίτι. Επέστρεψαν τέσσερις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά και η παραγωγή ήταν πιο ελαστική και δέχτηκε την επιθυμία των παιδιών. Όταν επέστρεψαν, για δυο μέρες δεν γινόντουσαν γυρίσματα, λόγω κορονοϊού. Από τη στιγμή που δόθηκε το οκ πως είναι όλοι καλά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα γίνονται κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχουν στις δοκιμασίες παραπάνω από δέκα άτομα» αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

TAGS