Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με την μικρή Μπιάνκα που «ξεσήκωσε» το διαδίκτυο

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με την μικρή Μπιάνκα που «ξεσήκωσε» το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά θέλησε να ανεβάσει το πιο υπέροχο στιγμιότυπο σε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον μικρή Μπιάνκα. Με το που έγινε η ανάρτηση κατάφερε να "ξεσηκώσει" το διαδίκτυο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι μία πολύ στοργική μανούλα και έτσι φροντίζει να περνάει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τα δύο παιδιά τς, Κάρολο και Μπιάνκα.

Η Βίκυ Καγιά έχει αδυναμία στα δυο αγγελούδια της, καρπούς του έρωτα της με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και λατρεύει να περνάει καθημερινό χρόνο μαζί τους.

Πριν από μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά ανέβασε την πιο στοργική φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον κόρη της! Τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν βροχή!

Τις προάλλες βέβαια, η Βίκυ Καγιά ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το οποίο ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα. Δείτε εδώ τι ετοιμάζει.

Βίκυ Καγιά: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Δεν σταματούσε τα παιχνίδια με τον Κάρολο Ηλία

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα δυο παιδιά της. Πριν λίγες ημέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα που κάνει και πήγε στην Μύκονο, όπου δεν σταματούσε τα παιχνίδια, ειδικά με τον Κάρολο. Ο φακός την τσάκωσε, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει αδυναμία στα δυο αγγελούδια της, καρπούς του έρωτα της με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και λατρεύει να περνάει καθημερινό χρόνο μαζί τους.

Ο φωτογραφικός μας φακός, την «τσάκωσε» πριν λίγες ημέρες σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μαζί με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά απαθανατίστηκε να έχει μερικές πολύ τρυφερές στιγμές με το γιο της στην αγκαλιά της. Ήταν πιο χαλαρή από κάθε άλλη φορά, χωρίς να σκέφτεται τη δουλειά.

Μετά ωστόσο τις ημέρες που πέρασε στην όμορφη Μύκονο, επέστρεψε στην Αθήνα και βρέθηκε ξανά στο πλατό του GNTM. Δείτε με πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο πόζαρε.

Βίκυ Καγιά γιος

Ηλίας Κρασσάς γιος

Βίκυ Καγιά Κάρολος Κρασσάς