Baby boom για γνωστή ηθοποιό - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Η πιο τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Baby boom για γνωστή ηθοποιό - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Ένα ακόμη baby boom είχαμε στην showbiz, καθώς γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Glee Lea Michele και τον Zandy Reich οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο, κοντά στη Νάπα της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι και έκαναν γνωστή την είδηση, με την ηθοποιό να δημοσιεύει μια φωτογραφία με το ποδαράκι του νεογέννητου παιδιού της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Για πάντα ευγνώμων για αυτήν την αληθινή ευλογιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Lea Michele.

Lea Michele γέννησε

Πολύ ευχάριστα είναι βέβαια τα νέα και για ένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί του. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται.

Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά!

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο, και πολυαναμενόμενο baby boom έλαβε χώρα στη διεθνή showbiz! Μία πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με έναν επίσης πασίγνωστο, τραγουδιστή, έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

To αγαπημένο ζευγάρι ξέρει σε κάθε περίπτωση πώς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι και οι δύο όμορφοι, ταλαντούχοι και πολύ αγαπητοί στο κοινό!

Ο λόγος φυσικά για την πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, Σόφι Τέρνερ και τον αγαπημένο της σύζυγος, και ιδρυτικό μέλος των Jonas Brother, Joe Jonas. Δείτε εδώ και ποια άλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μητέρα!

Οι δυο τους υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί και δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της TMZ που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, η 24χρονη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο το μωράκι της, υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη. To ίδιο μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του μωρού που θα είναι Willa.