Ρίγη συγκίνησης από τον Ματέο Παντζόπουλο

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης από τον Ματέο Παντζόπουλο

Ο Ματέο Παντζόπουλος, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον λογαριασμό του Onar, τον οποίο όπως γνωρίζουμε διαχειρίζεται ο ίδιος, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται στο νησί με την σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά, συχνά έχουμε δει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από το πολυτελές ξενοδοχείο της Άνδρου.

Μπορεί, να μην αναρτεί πιο προσωπικές του στιγμές καθώς θέλει με την παρουσιάστρια να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο και οι φωτογραφίες από την πανέμορφη παραλία που έχει κάτω από το σπίτι του το ζευγάρι, είναι απλά απίστευτες.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Ματέο Παντζόπουλο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Πριν από λίγα λεπτά όμως, ο Ματέο Παντζόπουλος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση του. Συγκεκριμένα, κάτοικος του νησιού, έχασε το σκύλο του και έκανε δημόσια έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι ή τον έχουν δει να επικοινωνήσουν με τον ιδιοκτήτη του.

Ματέο Παντζόπουλος instagram

Λίγα λόγια για την ζωή του Ματέο Παντζόπουλου

Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για τον αγαπημένο σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας, μπορεί να έχει απόλυτη τρέλα με την Άνδρο, ωστόσο δε γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε μία κοσμοπολίτικη πόλη του εξωτερικού.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα. Ο Ματέο Παντζόπουλος επιλέγει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σε κάθε του εμφάνιση με την Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει τους φωτογράφους και τις κάμερες.

Για το λόγο αυτό, δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία από τη ζωή του, τουλάχιστον αυτή που έκανε πριν μπει στη ζωή του η γνωστή παρουσιάστρια.

Ματέο Παντζόπουλος καταγωγή

Εκεί γεννήθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος

Ο Ματέο Παντζόπουλος διαθέτει μία πολύ επιτυχημένη επιχείρηση στην Άνδρο και όλα δείχνουν πως είναι πραγματικά ερωτευμένος με το νησί και την υπέροχη τοποθεσία στην οποία έχει χτίσει το ξενοδοχείο του - δείτε εδώ και τη μεγάλη απόφαση που πήρε μαζί με τη σύζυγό του για την Άνδρο.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, στις 29 Ιανουαρίου του 1969, ενώ σε νεαρή ηλικία έφυγε από την Ελλάδα ξανά προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ, όπου και διέπρεψε.