Το απίστευτο βίντεο του Ματεό Παντζόπουλου από τα Άχλα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το απίστευτο βίντεο του Ματεό Παντζόπουλου από τα Άχλα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Ματέο Παντζόπουλος μπορεί να μην έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο κάνει διάφορες αναρτήσεις μέσα από το λογαριασμό του ξενοδοχείου του, Onar. Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο από την αγαπημένη του παραλία στα Άχλα, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι του, έσπευσαν να του σχολιάσουν για τις ομορφιές που έχει το νησί της Άνδρου και τα καταγάλανα νερά. Ενώ, ανάμεσα στα σχόλια είδαμε και αυτό της Ελένης Μενεγάκη η οποία έγραψε «Paradise» δηλαδή «παράδεισος».

Το βίντεο λοιπόν που δημοσίευσε ο Ματέο Παντζόπουλος, δείχνει την πανέμορφη παραλία που μπορεί να επισκεφτεί κανείς στα Άχλα της Άνδρου. Έχει πεντακάθαρα νερά, ενώ δεν την πιάνει ο αέρα που κυρίως επικρατεί στο νησί.

Δείτε και σπάνια στιγμιότυπα από την αγαπημένη παραλία του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη. Με μαγιό έκανε την ηλιοθεραπεία του το ζευγάρι.

Νέα φωτογραφία μέσα από το «παλάτι» του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου

Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό χώρο στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του και ο αδερφός της συζύγου του, Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος. Μάλιστα ο τελευταίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μία νέα φωτογραφία από το "παλάτι" του γαμπρού του!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι λάτρης του νησιού και έτσι περνάει πολύ μεγάλο μέρος των διακοπών του στα Άχλα, παρέα με την αδερφή του και τα ανίψια του.

Σήμερα, έκανε βόλτα στο ξενοδοχείο μαζί με έναν φίλο του και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία από τον τεράστιο κήπο του Όναρ! Δείτε εδώ και τα σχέδια που καταστρώνει η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν!

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία μέσα από το "παλάτι" του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Ματεό Παντζόπουλος Όναρ