Εξελίξεις στην ΕΡΤ μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις στην ΕΡΤ μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού, μετά το θετικό κρούσματα που βρέθηκε στην ΕΡΤ και συγκεκριμένη στην εκπομπή «Φλερτ». Τι θα συμβεί με την πρεμιέρα;

Μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας της εκπομπής, η κανάλι, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής, προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Σε τεστ υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της εκπομπής, που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον ασθενή, φορώντας πάντα μάσκες, καθώς έχει καταστεί αυστηρά υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόσο για τους υπαλλήλους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο και για τους επισκέπτες.

 Κρούσμα κορωνοϊού εκπομπή  ΕΡΤ φλερτ

Η πρεμιέρα της εκπομπής λοιπόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 16:00.

Να σημειώσουμε πως εξελίξεις έχουμε και εκτός της εκπομπής «Φλερτ». Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να ρίξει «άκυρο» στην πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ και έτσι αποφάσισε να ενταχθεί στο δυναμικό του κρατικού σταθμού. Δείτε για ποιον μιλάμε.

Θρήνος στην ΕΡΤ - Πέθανε ο Γιώργος Στράγκας

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια της ΕΡΤ, με την είδηση πως πέθανε ο Γιώργος Στράγκας, ο οποίος εργάσθηκε στη δημόσια τηλεόραση για πολλά χρόνια και ο χαμός του σκόρπισε την θλίψη.

«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Στράγκα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

Ο εκλιπών, επί σειρά ετών, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ και διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και το ήθος του, τόσο ως διευθυντής παραγωγής σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ως μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ραδιόφωνο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του», ενώ στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Γιώργος Στράγκας θάνατος