Με μια ανάρτηση αποκαλύφθηκε η είδηση για την Ελένη Φουρέιρα που θα «τρελάνει» τους θαυμαστές της

Τι θα συμβεί αύριο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μια ανάρτηση αποκαλύφθηκε η είδηση για την Ελένη Φουρέιρα που θα «τρελάνει» τους θαυμαστές της

Πριν από λίγο αποκαλύφθηκε μέσα από μια ανάρτηση μια πολύ χαρμόσυνη είδηση για τα επαγγελματικά της Ελένης Φουρέιρα. Μάλιστα, ήδη έχει «τρελάνει» τους θαυμαστές της, που ανυπομονούν να την απολαύσουν.

Η Φουρέιρα, είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο. Καθώς, μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη και στο εξωτερικό με τους περισσότερους fans να τους έχει στην Ισπανία.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι τραγουδιστές και γενικά οι καλλιτέχνες λόγω κορωνοϊού να βλέπουν τις ακυρώσεις τον συναυλιών να υποδέχεται η μια την άλλη, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα το πάει ένα βήμα παρακάτω και πρόκειται να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει ένα live party στο Facebook, το οποίο διοργανώνει o ξένος καλλιτέχνης Eliad Cohen. Μαζί με άλλα γνωστά ονόματα το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 6:30 ώρα Ελλάδος, πρόκειται να βάλουν «φωτιά» στο Facebook.

Να πούμε πως ο κάθε καλλιτέχνης θα είναι live από το σπίτι του και όπως έχουμε δει, το σπίτι της Ελένης είναι απλά τέλειο.

Ακόμη μια ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα που «τρέλανε» τους θαυμαστές της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πολύ ευχάριστα νέα σχετικά με την καριέρα της και ένα τραγούδι της που έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, επιλέγει πολλές φορές να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στα social media προκειμένου να μοιράζεται τα νέα της με τους θαυμαστές της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από μερικές μέρες, όταν ανακοίνωσε πως κυκλοφόρησε μία νέα βερσιόν της μεγάλης επιτυχίας της, Yayo.

Οι αντιδράσεις των φανς της εννοείται πως ήταν πολλές! Λίγες ημέρες πριν να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.