«Τρέλανε» τη Σέριφο η Ιωάννα Τούνη με την εμφάνισή της - Η φωτογραφία που μαγνήτισε τα βλέμματα

Μάζεψε χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τρέλανε» τη Σέριφο η Ιωάννα Τούνη με την εμφάνισή της - Η φωτογραφία που μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αυτή τη φορά στη μαγευτική Σέριφο και κατάφερε για ακόμα μία φορά να «τρελάνει» όλο το νησί. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει το μαγιό της και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Η πανέμορφη influencer είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ οι αναρτήσεις της στο Instagram γίνονται απλά ανάρπαστες!

Η Ιωάννα Τούνη είναι αποφασισμένη φέτος να ζήσει το πιο υπέροχο καλοκαίρι και έτσι, οι διακοπές της δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της βέβαια, το πέρασε στη Μύκονο όπου πήγε 2 φορές και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα σωρό υπέροχες φωτογραφίες.

Πλέον βρίσκεται στη Σκιάθο και πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία, ανέβηκε με το ροζ μπικίνι της στην κούνια και το όμορφο κυκλαδίτικο νησί άρχισε να κουνιέται στον ρυθμό που έδινε η Ιωάννα Τούνη. «Last but not least» έγραψε η ίδια στη λεζάντα για την Σέριφο που περίμενε λίγο παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα την αποζημίωσε…

Είδωλο: Ο επικός τρόπος που απάντησε η Ιωάννα Τούνη στα αρνητικά σχόλια

Για ακόμα μία φορά, η Ιωάννα Τούνη απέδειξε πως είναι το απόλυτο είδωλο, μιας και κατάφερε να αντιμετωπίσει με χιούμορ μία δυσάρεστη κατάσταση και να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από μία φωτογραφία της, με τον πιο επικό τρόπο.

Η πανέμορφη influencer καταφέρνει κάθε φορά να αντιμετωπίζει με χαμόγελο κάθε κατάσταση που δεν της αρέσει και δεν αφήνει κανέναν να την κάνει να αισθάνεται άσχημα.

Έτσι, πριν από μερικές μέρες ανέβασε μία selfie η οποία σχολιάστηκε πολύ λόγω της επεξεργασίας που είχε, ενώ αρκετοί σχολίασαν αρνητικά και το μακιγιάζ που είχε επιλέξει να κάνει η Ιωάννα Τούνη.

Έτσι, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μία ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα οπίσθιά της και έγραψε:

«Αφού δεν σας άρεσαν τα μούτρα μου στην τελευταία φωτό που έβαλα, θα ανεβάσω λίγο κ...λο που είναι στανταράκι επιτυχία»!