Μόλις έγινε γνωστό για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Μελίνα Ασλανίδου

Σημαντική ανακοίνωση για τους δυο τραγουδιστές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις έγινε γνωστό για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Μελίνα Ασλανίδου

Μόλις πριν από μερικές ώρες έγιναν γνωστά μερικά πολύ σημαντικά νέα τα οποία αφορούν τόσο τη Μελίνα Ασλανίδου όσο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις συναυλίες που πρόκειται να κάνουν μαζί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι δυο τραγουδιστές συνεργάζονται πολύ συχνά και έτσι τώρα έχουν κανονίσει να κάνουν μερικές κοινές εμφανίσεις και στην Κύπρο.

Βέβαια είναι αλήθεια πως οι συναυλίες στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα και έτσι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από ένα βίντεο, θέλησε να εξηγήσει στους φανς του ποιοι είναι ακριβώς οι κανόνες κάτω από τους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα live.

Μιας και είπαμε βέβαια για τη Μελίνα Ασλανίδου να θυμίσουμε πως χθες βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Βυθισμένη στην θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Βυθισμένη στην θλίψη είναι η Μελίνα Ασλανίδου, όπως και πολύς κόσμος από τον χώρο της showbiz, μετά την είδηση πως πέθανε ο κορυφαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πουλόπουλος.

Η τραγουδίστρια, θέλησε με μια ανάρτηση της να πει και δημόσια το δικό της «αντίο» για τον επιτυχημένο αυτό καλλιτέχνη που έγραψε ιστορία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα της:

«Καλό ταξίδι .....Γιάννης Πουλόπουλος ...#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη .... πρόλαβα ... γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά ... κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ωρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα ... οι καλλιτεχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια .....

Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα ... καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλο ... δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι ...θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες .... Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής ... και μας έδειξες έναν δρόμο .... τον δικό σου το δρόμο στην μουσική .... Ευχαριστούμε .... Αντίο...»

Χθες επίσης, έκανε και μια δημόσια έκκληση μέσα από ανάρτηση της. Δείτε τι συνέβη.