Έγινε η ανακοίνωση για το My Style Rocks

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε η ανακοίνωση για το My Style Rocks

Μόλις πριν από λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το γνωστό παιχνίδι μόδα του ΣΚΑΪ, My Style Rocks, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο μόνο καιρό, με νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή και με τον Λάκη Γαβαλά σε ρόλο - έκπληξη!

Το My Style Rocks, η πιο στιλάτη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 17.05 στον ΣΚΑΪ.

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, στον ρόλο της παρουσιάστριας, μας παρουσιάζει τις φετινές διαγωνιζόμενες. Οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Χάρης Χριστόπουλος παίρνουν θέση στην κριτική επιτροπή και ετοιμάζονται να κρίνουν και να συμβουλέψουν. Δέκα κοπέλες με διαφορετικό στιλ καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν πάθος για τη μόδα, εμφάνιση που ξεχωρίζει και πείσμα για τη νίκη.

My Style Rocks κριτική επιτροπή

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17.05, το My Style Rocks έρχεται στον ΣΚΑΪ. Κάθε Κυριακή, στις 14.50 στο λαμπερό Gala παίρνει τη θέση τού special guest κριτή ο Λάκης Γαβαλάς.

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς

Μία από τις παίκτριες που πρόκειται να δούμε στο My Style Rocks ήταν και φαβορί στο Next Top Model. Δείτε εδώ ποια.

My Style Rocks - Mega Spoiler: Η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί

Λίγο πριν ξεκινήσει το My Style Rocks, κυκλοφόρησε ένα mega spoiler για το παιχνίδι μόδα του ΣΚΑΪ, το οποίο αναφέρεται στην πρώτη κιόλας παίκτρια που πρόκειται να αποχωρήσει από το πρώτο Gala που θα γίνει την επόμενη Παρασκευή.

Μπορεί πέρυσι να σταμάτησε κάπως ξαφνικά, ωστόσο το My Style Rocks επιστρέφει φέτος και είναι σίγουρο πως θα φέρει τα πάνω κάτω με τις νέες παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Κάποιες παίκτριες αποχώρησαν, κάποιες άλλες θα μπουν, αλλά σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης μένει η Κατερίνα Στικούδη! Στη θέση της κριτικής επιτροπής παραμένουν ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου ενώ τη θέση του Λάκη Γαβαλά πρόκειται να πάρει ο Χάρης Χριστόπουλος ως παλιός γνώριμος του σόου.

Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει - δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα - και σύμφωνα με την εκπομπή, Καλοκαίρι #not έγινε και η πρώτη αποχώρηση. Στις 31 Αυγούστου ξεκινά το My Style Rocks με παλιές και νέες παίκτριες και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε η πρώτη αποχώρηση.