Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την περιπέτειά της - «Ντρέπομαι γιατί...»

Όλα όσα είπε στο Live News

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την περιπέτειά της - «Ντρέπομαι γιατί...»

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε σήμερα σύνδεση skype με την εκπομπή Live News και συγκλόνισε με όλα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την μεγάλη περιπέτεια που ζει με τον κορωνοϊό, με την ίδια να παραδέχεται πως ντρέπεται καθώς στην αρχή δεν πίστευε όσα συνέβαιναν με τον ιο.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της, παρά τα συμπτώματα που είχε.

«Δόξα τω Θεώ καλυτερεύω. Γύρω στις 17 ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση», ενώ δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε πως έχει κορωνοϊό.

«Δεν ξέρω πως κόλλησα»

Η κ. Ηλιάδη σημείωσε πως δεν γνωρίζει πως κόλλησε τον ιό , αφού τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Συναναστράφηκα μόνο με δύο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ που βγήκε αρνητικό».

«Ήμουν δύσπιστη»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως ήταν δύσπιστη απέναντι στον ιό και δεν περίμενε να κολλήσει η ίδια.

«Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μετά όμως από την εμπειρία μου θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει ότι αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει να το δούμε πολύ πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα».

Ξέσπασε ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη μετά την ανακοίνωση για τον κορωνοϊό - «Κάποιοι δε σκέφτονται λογικά»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κώστας, θέλησε να ξεσπάσει για όλα όσα έχουν ακουστεί μετά την ανακοίνωση της αδερφής του για τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως κάποιοι δεν σκέφτονται λογικά.

Η τραγουδίστρια, στην ανακοίνωση της για την ασθένειά της, δήλωσε ότι το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της, με σκοπό να μην τα κολλήσει.

Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε live στο Instagram, χθεςτο βράδυ, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της.

Ο Κώστας Ηλιάδης τόνισε παράλληλα πως η τραγουδίστρια έφυγε από το χωριό της στις 9 Αυγούστου και τότε ήταν ακόμα υγιής. Ο ίδιος ανέφερε πως η Αγγελική Ηλιάδη κόλλησε κορονοϊό στην Αθήνα, ενώ ευχήθηκε στην αδελφή του περαστικά, δίνοντάς της συγχαρητήρια για την υπευθυνότητά της να το ανακοινώσει δημόσια.

Αγγελική Ηλιάδη κορωνοϊός