Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την αποκάλυψη «βόμβα» - Το νέο βήμα που θα σκάσει σε λίγο καιρό

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την αποκάλυψη «βόμβα» - Το νέο βήμα που θα σκάσει σε λίγο καιρό

Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει το τραγούδι και έχει χαρίσει μοναδικά κομμάτια στην μουσική βιομηχανία. Μπορεί μάλιστα να είμαστε σε δεύτερο ξέσπασμα κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν βάζει κάτω την τραγουδίστρια, η οποία έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για ένα νέο της επαγγελματικό βήμα που θα σκάσει σε λίγο καιρό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία της, η Φουρέιρα έκανε γνωστό πως γράφει ένα καινούριο τραγούδι με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να καταενθουσιαστούν.

«Writing some new music», έγραψε στην λεζάντα της και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή με όλους να λένε πως ανυπομονούν να βγει και να το ακούσουν.

Βέβαια, η Ελένη Φουρέιρα δεν μένει μόνο εκεί, καθώς θα κάνει μια live στο Facebook συναυλία με ξένα πρόσωπα της showbiz. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Λίγα λόγια για την σταδιοδρομία της Ελένης Φουρέιρα μετά την Eurovision

Στις 25 Ιανουαρίου 2018 ανακοινώθηκε η εκπροσώπηση της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 που έλαβε χώρα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το dance έθνικ τραγούδι «Fuego», σε στίχους του Άλεξ Παπακωνσταντίνου.[8] Διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό στις 8 Μαΐου και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Λίγο μετά την επιτυχία της στη Eurovision, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική δισκογραφική εταιρία Sony Music ενώ ξεκίνησε και τις προετοιμασίες για την διεθνή περιοδεία της «Eleni Foureira Summer Tour» με πρώτο σταθμό την Μαδρίτη και άλλους προορισμούς όπως Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μάλτα, Τίρανα, Ίμπιζα, Στοκχόλμη, Μπρασόβ και Άμστερνταμ.

Στις 28 Ιουνίου 2018 εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε το νέο της κομμάτι «Caramela» αλλά και το «Fuego». Επίσης έλαβε το βραβείο "Καλύτερη Pop Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς". Τον Ιούλιο, η Sony Music Entertainment Spain ανακοίνωσε ότι το «Fuego» έγινε χρυσό στην Ισπανία. Την 1η Αυγούστου κυκλοφόρησε το βίντεο-κλιπ του «Caramela», το οποίο έγινε σε συνεργασία με τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Αιγαίο SOS» όπου είναι και το soundtrack.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, συμμετείχε στο ρουμάνικο «Golden Stag Festival», όπου ερμήνευσε επί σκηνής μαζί με την Νικόλ Σέρζινγκερ αλλά και έγινε guest κριτής. Τον ίδιο μήνα βρέθηκε και ως guest κριτής στο ισπανικό σόου μεταμφιέσεων «Tu Cara Me Suena» όπου μια διαγωνιζόμενη την μιμήθηκε ερμηνεύοντας το «Fuego». Τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε ότι το «Fuego» έγινε χρυσό σε Νορβηγία και Σουηδία. Στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι, με τίτλο «Tomame», μαζί με βίντεο-κλιπ, με συνθέτη τον Alex P, συνθέτη του Fuego, και τη σουηδική του ομάδα. Το βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο οποίος είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει το επίσημο βίντεο κλιπ του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision το 2017 αλλά και την τεράστια επιτυχία 'Ξημερώματα' του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ από τότε συνεργάζονται μόνιμα στην οπτικοποίηση των τραγουδιών του. Στις 21 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε η νέα και τρίτη έκδοση του χριστουγεννιάτικου της κομματιού, ως «2019 Σ'αγαπώ». Στις 21 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε στο YouTube ένα βίντεο με την ίδια να εκτελεί την επίσημη χορογραφία του «Tomame», με την ονομασία «Tomame - Choreography Video».

Την πρωτοχρονιά του 2019 εμφανίστηκε στο ισπανικό show «New Year's Eve Gala» που προβλήθηκε από το κανάλι RTVE. Στις 21 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι «Triumph» μαζί με βίντεο-κλιπ, σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρία εσωρούχων και αφιερωμένο στις γυναίκες του κόσμου. Στις 2 Μαρτίου, εμφανίστηκε στον ισλανδικό τελικό της Eurovision, «Söngvakeppnin 2019».

Στις 5 Απριλίου 2019, κυκλοφόρησε τη διεθνή συνεργασία της με τους Snoop Dogg και Kaan. Εμφανίστηκε στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ όπου τραγούδησε για το switch song, κάνοντας συνεργασία με την Βέρκα Σέρντιουτσκα. Στις 17 Μαϊου κυκλοφόρησε μέσω Spotify το πρώτο της διεθνές mini album (EP) «Gypsy Woman», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ξενόγλωσσα τραγούδια: Το ομώνυμο «Gypsy Woman (La-Da-Dee)», το «El Ritmo Psicodelico», το «Call Ya», το «Barcelona» και το «Maria». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα την 1η Ιουνίου 2019.

Στα κυπριακά Super Music Awards 2019, κέρδισε δύο βραβεία: Το "Best Female Modern" και το "Best International Videoclip". Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards, ερμηνεύοντας το «El Ritmo Psicodelico» ενώ κέρδισε και δύο βραβεία: Τα "Best Female Modern" και "Song Of The Year MAD Radio". Τον ίδιο μήνα, συμμετείχε και στο GayPride της Βαρκελώνης αλλά και στο ελληνικό Color Day Festival. Στις 5 Ιουλίου 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Loquita» σε συνεργασία με τον Claydee και στις 3 Σεπτεμβριου κυκλοφόρησε το τραγούδι «Άλλο Level» με τον Lil Barty.

Τη σεζόν 2019-2020 βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του ελληνικού μουσικού σόου «The Final Four» που προβάλλονταν από τον ΑΝΤ1.

Στις 3 Μαρτίου 2020 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Yayo», στο οποίο, αν και δεν αναφέρεται στον τίτλο, συμμετέχει στα φωνητικά ο ράπερ Kareem Kalokoh. Στις 19 Ιουνίου κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Temperatura», το οποίο κυκλοφόρησε και σε ισπανική εκδοχή στις 3 Ιουλίου.