Αγγελική Ηλιάδη ραγίζει καρδιές μετά την αποκάλυψη για τον κορωνοϊό - «Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου»

Το μακροσκελές κείμενο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη ραγίζει καρδιές μετά την αποκάλυψη για τον κορωνοϊό - «Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου»

Καρδιές ράγισε η Αγγελική Ηλιάδη μετά την αποκάλυψη πως είναι θετική στον κορωνοϊό. Η τραγουδίστρια, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα και αναφέρθηκε στα παιδιά της που της λείπουν πολύ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες των παιδιών της και έγραψε στην λεζάντα της:

«Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου @babis_laza ανυπομονώ να σας πάρω αγκαλιά και να μπορω και πάλι να σας φροντίσω...αφού πρώτα θα έχω φροντίσει την υγεία μου...

«Φίλοι μου ο κορονοϊος δεν κάνει διακρίσεις πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο πάντα με απρόβλεπτες συνέπειες....ο κάθε άνθρωπος ο κάθε οργανισμός αντιδρά και προσβάλλεται διαφορετικά...φοράμε μάσκα παντού τηρούμε τους κανόνες υγιεινής...σεβόμαστε τον εαυτό μας την οικογένεια μας...όλους τους συνανθρώπους μας...χωρις υπερβολες ...τρελα και αγχος απλά προσέχουμε....μπορούμε και να δουλευουμε μπορούμε και να διασκεδάζουμε... μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με προσοχή και σεβασμό...λίγους μήνες πίσω θυμάμαι δεν το πίστευα ... η έστω πίστευα ότι είναι κάτι απλό δίχως σημασία... κάτι που δεν αποτελεί κίνδυνο...έχουν περάσει 12 μέρες από τοτε που νόσησα...12 πολυ δυσκολες μερες για μένα...

στις 24 του μήνα την Δευτερα βγήκα θετική στον COVID...το διαισθανομουν πριν πάρω τα αποτελέσματα γιατί αυτό που ένιωθα έχοντας όλα τα συμπτώματα ήταν υπερβολικά δυσάρεστο και καθόλου φυσιολογικό...και αναμφισβήτητα επικίνδυνο...είναι ευλογία να νιώθεις να αισθάνεσαι υγειής...να αναπνέεις δίχως δυσκολία...να γελάς να χαίρεσαι την ζωή...θλίβομαι για όλους τους συνανθρώπους μου που ταλαιπωρούνται από τον ιό...είτε πιο βαριά είτε πιο ήπια...θλίβομαι για τους συνανθρώπους μου που μετά από τόσους θανάτους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα...δεν προσέχουν δεν προστατεύουν και δείχνουν τόσο προκλητικά την ανευθυνότητα και την αδιαφορία τους...ας σεβαστούμε το δωρο της ζωή λίγο παραπάνω....για το καλο όλων....σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον την αγάπη σας και τα μηνύματα συμπαράστασης».

Να σημειώσουμε πως λόγω της κατάστασης ξέσπασε δημόσια ο αδερφός της, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού.

Αγγελική Ηλιάδη κορωνοϊός

Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη πως έχει κορωνοϊό

Θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Αγγελική Ηλιάδη και την αποκάλυψη της δυσάρεστης είδησης έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της, με σκοπό να μην τα κολλήσει. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη πρόκειται να κάνει live στο Instagram, σήμερα το βράδυ, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον κορωνοϊό

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση.

Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στην ανάρτηση της. Ωστόσο, στο πλευρό της είναι ο σύντροφος της.

κορωνοϊός Αγγελική Ηλιάδη