Ρίγη συγκίνησης από την Ζέτα Μακρυπούλια - Η έκκληση της παρουσιάστριας

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Ζέτα Μακρυπούλια - Η έκκληση της παρουσιάστριας

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε έκκληση για βοήθεια.

Η ίδια ζήτησε από όποιον διαδικτυακό της φίλο μπορεί, να βοηθήσει ένα νεαρό παιδί που έχει ανάγκη, καθώς παλεύει με την Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β.

Για αυτό λοιπόν, όποιος θέλει και μπορεί, μπορεί να βοηθήσει χρηματικά με σκοπό να γίνει η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ζέτα Μακρυπούλια instagram

Την ανάρτηση αυτή η παρουσιάστρια - ηθοποιός την έκανε από τις διακοπές της στο νησί της Κύθνου. Δείτε μοναδική φωτογραφία.

Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια - Η έκκληση της

Κλεισμένη στο σπίτι της έμενε και η Ζέτα Μακρυπούλια με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς σας φίλους, πρόκειται να «ραγίσει» η καρδιά σας, αφού είναι πολύ συγκινητική.

Πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz είχαν στείλει το δικό τους μήνυμα για τον κορωνοϊό που μέσα σε λίγες ημέρες εξελίχθηκε σε πανδημία. Αρχικά έκλεισαν σχολεία, ενώ στην συνέχεια επιχειρήσεις αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ενώ, είδαμε και εκπομπές να κατεβάζουν ρολά.

Και η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια είχε βάλει στον πάγο τα γυρίσματα της στον ΑΝΤ1, και προβαλλόταν σε επανάληψη, ενώ και το Πρωινό, ειδικά μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε θετικό.

Έτσι, λοιπόν όπως ο περισσότερος κόσμος και η παρουσιάστρια βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό, καθώς ούτε η ίδια θέλει να κολλήσει τον ιό, αλλά και να τον μεταφέρει στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η φωτογραφία που ράγισε καρδιές

Μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ράγισε καρδιές. Έκανε έκκληση ο κόσμος να μένει σπίτι του, όπως ο γιατροί μένουν καθημερινά στα νοσοκομεία με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους οι οποίοι νοσούν από τον κορωνοϊό.

Ζέτα Μακρυπούλια