Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - «Με συκοφαντεί, με δείχνει από...»

Απίστευτη ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - «Με συκοφαντεί, με δείχνει από...»

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο κάνει πολλές αναρτήσεις από την καθημερινότητα της στο σπίτι. Όπως χθες που έκανε γνωστή με ένα βίντεο την επίσκεψη που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει κολλητό φίλο τον αγαπημένο ηθοποιό Παντελή Καναράκη και όταν είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις, συναντιούνται και περνάνε χρόνο μαζί.

Χθες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο τους από τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν στο σπίτι της.

«Μου κρύβει τα γυαλιά, με συκοφαντεί, με δείχνει απο το κακό προφίλ, τη μια με φουσκώνει την άλλη με ξεφουσκώνει, οτι του ‘ρθει στο κεφάλι μου το λέει αλλα πείτε μου γιατί τον αγαπώ τόσο; Άκου να μου πει για πάμπερς μικρό κορίτσι», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ο Παντελής Καναράκης, βρίσκεται στο πλευρό της πάντα όταν το έχει ανάγκη, όπως πριν λίγες ημέρες που πέρασε δύσκολες με την απώλεια του σκύλου της.

Το βίντεο ανακοίνωση της Ρούλας Κορομηλά μέσα από το σπίτι της

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια ανακοίνωση για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, χωρίς ωστόσο, να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των sosial media και καθημερινά δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ πολλές φορές έχουμε δει και το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού της.

Μπορεί πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κάποιο νησί η παραθαλάσσια πόλη, ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά βρίσκεται στην Αθήνα.

Βέβαια, δεν χαλαρώνει μόνο, αλλά ετοιμάζει και κάτι καινούριο στα επαγγελματικά της! Στο λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα της «coming soon». Δείτε εδώ και φωτογραφία της με μαγιό.