«Ζούγκλα» ο κήπος που έχει στο σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη

Φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο της βίλας στα Μελίσσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ζούγκλα» ο κήπος που έχει στο σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ανεβάσει μερικές νέες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο σπίτι της στα Μελίσσια και αυτό που παρατηρήσαμε, είναι ότι είναι σαν μία κανονική «ζούγκλα»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε για μία μόλις μέρα στην Αθήνα προκειμένου να τακτοποιήσει μερικές δουλειές που είχε αφήσει στη μέση και ήδη πρόλαβε να φωτογραφηθεί στο υπέροχο σπίτι της.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως αγαπά πολύ τον κήπο της καθώς πολύ συχνά επιλέγει να περνάει στιγμές εκεί μαζί με την οικογένειά της, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έχοντας επιστρέψει λοιπόν στη βάση της - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας - η Ελένη Μενεγάκη έδωσε μερική ακόμα "τροφή" στους followers της με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Αυτός είναι ο κήπος - ζούγκλα που έχει η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της στα Μελίσσια

Από τον κήπο που έχει στο σπίτι της στα Μελίσσια, στον «παράδεισο» της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Από τη μέρα που τελείωσε η εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε κατευθείαν για Άνδρο, όπου περνάει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της και τον σύζυγό της στον προσωπικό της "παράδεισο" στα Άχλα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε λεπτό να πάει χαμένο φέτος το καλοκαίρι και έτσι προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε στιγμή της και να ξεκουραστεί μετά από μία συναισθηματικά φορτισμένη χρονιά.

Μαζί της φυσικά ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος, ο οποίος μόλις σήμερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ανεβάσει ένα υπέροχο βίντεο από την παραλία που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο του, ενώ δείτε εδώ και μία φωτογραφία από τον εντυπωσιακό του κήπο.

Το βίντεο από τον "παράδεισο" της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο