Η σπαρακτική ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου με τον Μιχάλη Ασλάνη

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σπαρακτική ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου με τον Μιχάλη Ασλάνη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος δε δίστασε να κάνει μία πολύ συγκινητική και σπαρακτική ανάρτηση για τον αγαπημένο του φίλο, Μιχάλη Ασλάνη, με τον οποίο ποζάρει στην φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει.

Οι δυο σχεδιαστές ήταν πολύ καλοί φίλοι και έτσι ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη αποτέλεσε βαθύ πλήγμα για τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram του, την τελευταία φωτογραφία που τράβηξε μαζί τον Μιχάλη Ασλάνη και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της Μόδας Τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας!

Πολλές αναμνήσεις από το εξωτερικό από ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και απο ρεβεγιόν στο σπιτι μου.. ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως απο την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον…

Δυστυχώς στην Ελλάδα….οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities….με το που φεύγουν απο την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand…ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια»….

Βασίλειος Κωστέτσος Μιχάλης Ασλάνης θάνατος

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με ένα σχόλιο που είχε κάνει για τις μάσκες που ράβει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς. Δείτε εδώ τις δηλώσεις του που συζητήθηκαν.

Δήλωση «βόμβα» από τον Βασίλειο Κωστέτσο - «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι...»

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, κάνοντας μία δήλωση πραγματική «βόμβα» σχετικά με τον φίλο του, λέγοντας πως έτσι είναι ο χαρακτήρας τους και αυτό δεν αλλάζει.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το performance που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς το προηγούμενο Σάββατο στο J2US, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από όλες τις μεριές.

Πρώτα η Δέσποινα Βανδή έκρινε αρνητικά την εμφάνισή του και αργότερα ο Λάκης Γαβαλάς, δείτε εδώ τα «τσουχτερά» σχόλια που έκανε για τον κομμωτή, και στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό.

Ένας από αυτούς που θέλησε ωστόσο να πάρει το μέρος του Τρύφωνα Σαμαρά, ήταν ο καλός του φίλος, Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εμφάνισή του στο J2US και σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον κρίνει ο κόσμος.

Αυτή είναι η δήλωση «βόμβα» που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος για τον Τρύφωνα Σαμαρά

«Ο Τρύφωνας είναι ο Τρύφωνας. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κρίνουμε και αυτόν που κάνει την Ελληνοφρένεια που κοροϊδεύει τη στολή του τσολιά. Και ο Τρύφωνας σαν σάτιρα το παρουσιάζει. Του αρέσει η σάτιρα, για αυτό πήγε για να κάνει πλάκα», σχολίασε για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την εμφάνιση που έκανε στο J2US.

«Δεν γνωρίζω γιατί δεν με έχετε δει τηλεοπτικά σε κάποια από τις εκπομπές. Δεν μου έχει γίνει κάποια σοβαρή πρόταση για να την συζητήσουμε. Ίσως θα μου έκανε και κακό. Δεν καταδικάζω όσους επιλέγουν να συμμετέχουν στα shows, όχι μόνο σε αυτά της μόδας, αλλά και στα μουσικά», ανέφερε σχετικά με το γιατί δεν τον έχουμε δει σε κάποιο τηλεοπτικό show.