Χαρμόσυνη είδηση για ηθοποιό από το Μπρούσκο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρμόσυνη είδηση για ηθοποιό από το Μπρούσκο

Μία εξαιρετικά χαρμόσυνη είδηση κυκλοφόρησε για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του ANT1Μπρούσκο», καθώς μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Η ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της, στην αναμονή του ερχομού του παιδιού τους.

Αυτή είναι η ηθοποιός του Μπρούσκο που ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση

Ο λόγος για την Ανατολή Γρηγοριάδου, η οποία με μία φωτογραφία και με μία πολύ τρυφερή λεζάντα θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει παιδάκι, ενώ χθες την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανέβασε και η Κρυσταλλία Ρήγα.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ανατολή Γρηγοριάδου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική.

Ελένη Βαϊτσου: Ατύχημα για την πρώην ηθοποιό του Μπρούσκο

Ένα ατύχημα είχε η αγαπημένη πρώην ηθοποιός του Μπρούσκο, Ελένη Βαϊτσου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία, στην οποία μας έδειχνε το σημάδι που έχει στο σώμα της.

Η ηθοποιός, αγαπάει τα θαλάσσια σπορ και τώρα που οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά στον ελεύθερο χρόνο της βρίσκεται στην παραλία.

Μάλιστα, στην παραλία είχε το ατύχημα. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βαϊτσου, χτύπησε την ώρα που έκανε κωπηλασία με αποτέλεσμα να έχει έχει τεράστιο μώλωπα κάτω από τον ώμο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και έγραψε «Πανάθεμα σε κωπηλασία».

Ελένη Βαϊτσου κωπηλασία ατύχημα

Να σημειώσουμε πως από τη νέα σεζόν, ένας ηθοποιός του Μπρούσκο μπαίνει στις 8 Λέξεις.

Η Ελένη Βαΐτσου από το Μπρούσκο κολάζει με τη νέα της φωτογραφία

Η όμορφη ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα dress up στο σπίτι της και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να είναι με τολμηρό outfit ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να δένει το παπούτσι της. Δείτε ωστόσο και μια ξένη celebrity που κόλασε επίσης, με την φωτογραφία της.Τι ανέβασε;

Μάλιστα η ίδια αστειεύτηκε καθώς έκανε και αναφορά στο My Syle Rocks εξηγώντας μας ποιο είναι το θέμα της εμφάνισής της, αλλά και ζητώντας μας να την βαθμολογήσουμε.

"Το θέμα μου σήμερα είναι: Suturday night out που πέρασα τέλεια άλλα γύρισα σπίτι λιώμα.. κ δεν βλέπω να βγάλω τα παπούτσια μου και αύριο θα χρειάζομαι παυσίπονο. Βαθμολογήστε" έγραψε η ηθοποιός στο ποστ, που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Αυτές είναι και οι φωτογραφίες

Ελένη Βαΐτσου στο κρεβάτι

Ελένη Βαΐτσου ηθοποιός Μπρούσκο