Έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Ελένη Φουρέιρα με μία φωτογραφία

Τι ετοιμάζει η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Ελένη Φουρέιρα με μία φωτογραφία

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα, τα οποία αφορούν ένα νέο κομμάτι που ετοιμάζεται να βγάλει στη δημοσιότητα σε λίγο καιρό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει τη χρυσή συνταγή και έτσι κάθε κομμάτι που βγάζει γίνεται άμεσα μεγάλη επιτυχία.

Το τελευταίο της single, με τίτλο «Temperatura», έσπασε τα ταμεία και σημείωσε τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πριν από μερικές μέρες έκανε μία σούπερ αποκάλυψη για ένα νέο βήμα της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που έκανε γνωστά με μία φωτογραφία η Ελένη Φουρέιρα

Χθες βράδυ, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται μέσα στο στούντιο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως γράφει ένα νέο κομμάτι. Η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα της δουλειά ωστόσο όλοι ανυπομονούν να δουν τι νέο έχει ετοιμάσει!

Συγκλόνισε με μια εικόνα η Ελένη Φουρέιρα - Η δημόσια έκκληση που αφορά όλους μας

Η Ελένη Φουρέιρα με μια εικόνα που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου, συγκλόνισε. Ενώ, έκανε και μια δημόσια έκκληση σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα. Πριν λίγες ώρες ωστόσο, θέλησε να αναφερθεί σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αφορά όλους μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κακοποίηση που δέχονται τα γαϊδουράκια, ειδικά την θερινή περίοδο στα ελληνικά νησιά. Οι καταγγελίες που έχουν γίνει έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα το πρόβλημα να έχει γίνει γνωστό παντού.

Η Ελένη Φουρέιρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες όπου δείχνει αγνώστους να έχουν βάλει στην πλάτη ενός γαϊδουριού ένα ολόκληρο πλυντήριο. Έτσι, έκανε έκκληση σε όποιο θέλει και ενδιαφέρεται να βοηθήσει να σταματήσει το άσχημο αυτό γεγονός. Δείτε εδώ και την ανάρτηση της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Αυτή είναι η εικόνα της Ελένης Φουρέιρα που συγκλόνισε με αποτέλεσμα να κάνει δημόσια έκκληση

Ελένη Φουρέιρα instagram