To βίντεο - αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για την ηλικία της

Γενέθλια για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
To βίντεο - αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για την ηλικία της

Η Μελίνα Ασλανίδου γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο γίνεται μία άτυπη αποκάλυψη για την ηλικία της. Η ανάρτησή της μάζεψε χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, από τη δουλειά της ή από τις διακοπές της.

Χθες, είχε τα γενέθλιά της και έτσι τα γιόρτασε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να της ευχηθούν μέσα από τα social media.

Αυτό είναι το βίντεο - αποκάλυψη για την ηλικία της Μελίνας Ασλανίδου

Το βίντεο είναι ένα Tik Tok με ατάκες της Ρένας Βλαχοπούλου για την ηλικία της και η Μελίνα Ασλανίδου την υποδύεται με μεγάλη επιτυχία!

«Την λάτρευα , την λατρεύω και θα την λατρεύω για πάντα , έτσι στα φετινά μου γενεθλια θέλησα να συντονιστώ με το ταπεραμέντο της , με την Τσακπινια της με το αλεγκρο του χαρακτήρα της ... Ρενα Βλαχοπούλου Κερκυραία μοναδική ... Να με χαίρεστε και να σας χαίρομαι», έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από το βίντεο που ανέβασε.

Μόλις έγινε γνωστό για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Μελίνα Ασλανίδου

Μόλις πριν από μερικές ώρες έγιναν γνωστά μερικά πολύ σημαντικά νέα τα οποία αφορούν τόσο τη Μελίνα Ασλανίδου όσο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις συναυλίες που πρόκειται να κάνουν μαζί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι δυο τραγουδιστές συνεργάζονται πολύ συχνά και έτσι τώρα έχουν κανονίσει να κάνουν μερικές κοινές εμφανίσεις και στην Κύπρο.

Βέβαια είναι αλήθεια πως οι συναυλίες στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα και έτσι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από ένα βίντεο, θέλησε να εξηγήσει στους φανς του ποιοι είναι ακριβώς οι κανόνες κάτω από τους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα live.

Μιας και είπαμε βέβαια για τη Μελίνα Ασλανίδου να θυμίσουμε πως χθες βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.