Χαρές στην οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη - Η τρυφερή φωτογραφία

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη - Η τρυφερή φωτογραφία

Μεγάλες χαρές έχει σήμερα η οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου καθώς και του Θοδωρή Μαραντίνη μιας και ο μικρός τους γιος Mike έχει γενέθλια και η αγαπημένη του μανούλα θέλησε να του ευχηθεί, ανεβάζοντας στο προφίλ της την πιο τρυφερή φωτογραφία.

Μπορεί το ζευγάρι να μην είναι πια μαζί ωστόσο οι δυο τους έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχουν συναντηθεί και έχουν πραγματοποιήσει κάποια κοινή έξοδο. Τα παιδιά τους αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και έτσι φροντίζουν να είναι άνετοι ο ένας με τον άλλον.

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία για τις χαρές στην οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο μικρός Mike μεγάλωσε και έγινε πλέον 7 χρονών. Η Σίσσυ Χρηστίδου δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον γιο της με το πιο υπέροχο στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με το που ανέβηκε η φωτογραφία, όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Σίσσυ Χρηστίδου: "Έλυσε" τη σιωπή της για τον Μαραντίνη - «Ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση με...»

Για ακόμη μια φορά η Σίσσυ Χρηστίδου, "έλυσε" τη σιωπή της λίγα χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Αυτή τη φορά ωστόσο, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε στην ανάμεσα τους σχέση σήμερα.

Στο κανάλι της στο Youtube, θέλησε αν απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Ωστόσο, μια ήταν λίγο αμήχανη, καθώς την ρώτησαν τον ακριβή λόγω του χωρισμού τους.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή.

Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες». Δείτε εδώ το σπίτι του τραγουδιστή, μετά το χωρισμό τους.