Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Δείτε τη με καστανά μαλλιά

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Δείτε τη με καστανά μαλλιά

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε συνηθίσει τη Βίκυ Καγιά με ξανθά μαλλιά, ωστόσο σήμερα, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη, με καστανά μαλλιά!

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι στο χώρο από πολύ νεαρή ηλικία και η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν αρκετά διαφορετική απ' ότι σήμερα, αν και εξίσου κούκλα.

Η ίδια επιλέγει πολύ συχνά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από παλαιότερες δουλειές της και κάθε φορά συγκεντρώνει πολύ θετικά σχόλια αφού είναι μία γυναίκα που έχει γράψει το ονομά της με χρυσά γράμματα στο χώρο της μόδας.

Αυτή είναι η φωτογραφία στην οποία είναι αγνώριστη η Βίκυ Καγιά με καστανά μαλλιά

Βίκυ Καγιά μαύρα μαλλιά

Μόλις χθες βέβαια, η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το καμαρίνι που έχει στο Star. Δείτε το εδώ και θα το ζηλέψετε σίγουρα.

Με μαύρο "καυτό" φόρεμα η Βίκυ Καγιά - Πέσαμε... ξεροί με το σκίσιμο στο πόδι

Η Βίκυ Καγιά ένα αψεγάδιαστο κορμί και για ακόμη μια φορά το απέδειξε με την φωτογραφία της όπου την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο μαύρο "καυτό" φόρεμα, το οποίο είχε σκίσιμο στο πόδι. Πέσαμε... ξεροί με την εικόνα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο με κάθε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί αναστάτωση με τις πόζες της και την απίστευτη ομορφιά της. Ακόμη και στα 42 της, διατηρεί άψογες αναλογίες και επιδερμίδα και αυτό γιατί φροντίζει να τρώει σωστά και να γυμνάζεται.

Πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της η οποία έκανε χαμό με τα σχόλια και τα likes που της έκαναν οι followers της.

Για τις ανάγκες φωτογράφισης, πόζαρε με ένα μαύρο midi φόρεμα, το οποίο είχε αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι, αλλά και στο στήθος.

Να σημειώσουμε ότι χθες, έγινε γνωστό ένα δυσάρεστο γεγονός για την Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με το "καυτό" μαύρο φόρεμα και το σκίσιμο στο πόδι