Αυτό είναι το καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHAtv

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHAtv

Σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει η νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τίτλο «Pop Up» και έτσι σήμερα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο καμαρίνι της στον ALPHAtv προκειμένου να ετοιμαστεί για την φωτογράφηση της εκπομπής της.

Το μοντέλο αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ελληνική τηλεόραση και αυτή τη φορά θα έχει τη δική της εκπομπή. Όλοι περιμένουν εναγωνίως να δουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ από τη μεριά της η ίδια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Σήμερα, όλοι οι παρουσιαστές του καναλιού βρέθηκαν στο στούντιο προκειμένου να κάνουν την επίσημη φωτογράφιση. Ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δεν μπόρεσε λεπτό να κρύψει τη χαρά της.

Αυτό είναι λοιπόν το καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHAtv

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ALPHA

Ακόμα βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ωστόσο έχει ακουστεί πως στο τηλεοπτικό πλατό θα βρεθεί ένας αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ ποιος.

Στο στούντιο του Alphatv η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει ήδη πιάσει δουλειά και μάλιστα, σήμερα βρέθηκε και πάλι στο στούντιο του ALPHAtv προκειμένου να κάνει την επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή της και κυκλοφόρησε μία φωτογραφία, κανονικό ντοκουμέντο!

Παρά τις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά το τέλος της συνεργασίας με το Star και το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επέλεξε την μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha.

Το μοντέλο θα δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιου και άλλωστε, όπως λέει και η ίδια στο τρέιλερ της εκπομπής της, δεν το έχει ξανακάνει αλλά θα το προσπαθήσει.

Στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ηλιάνα με τους fans της στο Instagram, βλέπουμε το μοντέλο και παρουσιάστρια πια πιο όμορφη και αδυνατισμένη από ποτέ, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το πουά κοστούμι με το βαθύ ντεκολτέ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει να είναι πιο έτοιμη από ποτέ για την πρεμιέρα του Pop Up, η οποία θα γίνει σε λίγο καιρό!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου alpha εκπομπή