Αποκάλυψη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεψε» τον αγαπημένο συνεργάτη της Ελένης

Τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεψε» τον αγαπημένο συνεργάτη της Ελένης

Μία σούπερ αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί από την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, σχετικά με την νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, το Pop Up, πρόκειται να «κλέψει», τον πιο αγαπημένο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει στον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ το trailer κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες μέρες.

Σήμερα το πρωί, το Καλοκαίρι #ΝΟΤ είχε ένα πολύ ιδιαίτερο ρεπορτάζ για την εκπομπή Pop Up και για ένα πρόσωπο που πρόκειται να προστεθεί σε αυτήν!

Αυτόν τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη «έκλεψε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ αναφέρει πως τη νέα τηλεοπτική εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» ετοιμάζεται να προστεθεί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, καθώς του έχει γίνει πρόταση και περιμένουν την απάντησή του.

Καλοκαίρι #NOT: Έγινε η αποκάλυψη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ευχάριστα νέα

Μια ευχάριστη εξέλιξη ανακοινώθηκε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT του Opentv, όσον αφορά το project που ετοιμάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Μπορεί η επίσημη φωτογράφιση και το trailer να έχουν γυριστεί - δείτε εδώ στιγμιότυπα - όμως ακόμα παραμένει άγνωστο και το όνομα της εκπομπής αλλά και το ποιοι θα πλαισιώνουν την Ηλιάνα. Μέσα, όμως, από το Καλοκαίρι #NOT σήμερα έγινε γνωστό πως η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - δείτε εδώ την ανακοίνωσή της - θα βρίσκεται στο πλευρό της Παπαγεωργίου!

Γραμμέλη στον ALPHA στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου