"Έσκασαν" τα ευχάριστα από τον Alphatv για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Όπως έγινε ευρέως γνωστό πρόσφατα, η πανέμορφη και υπέρλαμπρη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πρόκειται να ηγηθεί της δικής τη εκπομπής στον Alpha. Τα ευχάριστα νέα λοιπόν μόλις "έσκασαν" για την Ηλιάνα καθώς έγινε γνωστός ο τίτλος της εκπομπής της, ενώ στον αέρα βγήκε και το trailer!

Το όμορφο μοντέλο θα αναλάβει μία εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου και θα την απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε καθημερινή βάση. Το trailer της σειράς ήταν καλογυρισμένο και απολαυστικό. Δείτε το παρακάτω.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλφα νεα

Αυτό είναι το trailer της νέας εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η νέα της εκπομπή θα λέγεται λοιπόν “Pop Up” και στο trailer βλέπουμε την Ηλιάνα να περπατάει ανάμεσα στους τεχνικούς στα παρασκήνια και να μιλάει με τον μπαμπά της στο τηλέφωνο λίγο πριν βγει στον αέρα.

Ποιος «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA;

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Snik, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και φυσικά, στο πλευρό του έχει πάντα, την αγαπημένη του σύντροφο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δε φεύγει λεπτό από δίπλα του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες ωστόσο φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Η Ηλιάνα και ο Snik, είναι αχώριστοι και δε διστάζουν να το δείχνουν και στα social media.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που ανακοίνωσε ο Snik και έχει στο πλευρό του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός τράπερ κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Έτσι». Μάλιστα, βγήκε στη δημοσιότητα και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ειρήνη Καζαριάν - δείτε το εδώ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στηρίζει τον καλό της σε κάθε του βήμα και έτσι και τώρα, έδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή της, όταν διαφήμισε μέσα από το Instagram της, το τραγούδι του Snik.

Το τραγούδι του Snik λοιπόν, έγινε πολύ εύκολα του νούμερο 1 στις τάσεις και ο τράπερ ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το παρακάτω story.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχέση