Η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά - «Είναι αδιάκριτοι...»

Σε ποιον πάει η σπόντα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά - «Είναι αδιάκριτοι...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά δε δίστασε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο μία σπόντα στους "αδιάκριτους", όπως είπε και η ίδια, που την ενοχλούν.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη ενώ προσπαθεί καθημερινά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από τις διακοπές της.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα από τη Ρούλα Κορομηλά

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία από το παρελθόν και από κάποια εκπομπή της, και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Προσέχω ποιον εμπιστεύομαι. Μόνο λίγοι νοιάζονται πραγματικά και αυτούς επιλέγω, οι υπόλοιποι ειναι απλώς περίεργοι, αδιάκριτοι και τους βαριέμαι! #moodquotes #iamstrong #iloveredcolorstyle #ilovemyfollowers #ihopeforthebest #idontforget #ilovefoto».

Κανείς δεν κατάλαβε βέβαια ξεκάθαρα σε ποιον αναφέρεται η Ρούλα Κορομηλά, ωστόσο η φωτογραφία της συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια μέσα σε λίγη ώρα, ενώ τις προάλλες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μία φωτογραφία της.

Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - «Με συκοφαντεί, με δείχνει από...»

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο κάνει πολλές αναρτήσεις από την καθημερινότητα της στο σπίτι. Όπως χθες που έκανε γνωστή με ένα βίντεο την επίσκεψη που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει κολλητό φίλο τον αγαπημένο ηθοποιό Παντελή Καναράκη και όταν είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις, συναντιούνται και περνάνε χρόνο μαζί.

Χθες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο τους από τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν στο σπίτι της.

«Μου κρύβει τα γυαλιά, με συκοφαντεί, με δείχνει απο το κακό προφίλ, τη μια με φουσκώνει την άλλη με ξεφουσκώνει, οτι του ‘ρθει στο κεφάλι μου το λέει αλλα πείτε μου γιατί τον αγαπώ τόσο; Άκου να μου πει για πάμπερς μικρό κορίτσι», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ο Παντελής Καναράκης, βρίσκεται στο πλευρό της πάντα όταν το έχει ανάγκη, όπως πριν λίγες ημέρες που πέρασε δύσκολες με την απώλεια του σκύλου της.