Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Παίκτρια του Deal η δικηγόρος του Big Brother

Και μας φαινόταν γνωστή...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Παίκτρια του Deal η δικηγόρος του Big Brother

Μόλις χθες έγινε η μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother και ανάμεσα στους παίκτες είδαμε και με μία παλιά γνώριμη από την ελληνική τηλεόραση, η οποία δεν είναι άλλη από την Άννα - Μαρία Ψυχαράκη, τη δικηγόρο του ριάλιτι η οποία μάλιστα έχει υπάρξει και παίκτρια του Deal.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις παίκτριες που τράβηξαν την προσοχή στη χθεσινή πρεμιέρα του ριάλιτι.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε την Άννα Μαρία σε κάποιο τηλεοπτικό project αφού είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal. Μάλιστα η ίδια κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με το αποτέλεσμα της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Δείτε εδώ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη χθεσινή πρεμιέρα του Big Brother.

Big Brother: Ο παίκτης με τον δίδυμο αδερφό που προκαλεί.. ζαλάδες στις γυναίκες

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες και με μία αναζήτηση που κάναμε στους παίκτες εντοπίσαμε τον διαγωνιζόμενο που έχει δίδυμο αδερφό και είναι και δύο κούκλοι, με αποτέλεσμα να προκαλούν πολλαπλές ζαλάδες στις γυναίκες.

Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που έχει δίδυμο αδερφό

Χρήστος Βαρουξής

Ο Χρήστος είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, προσέχει τη διατροφή του… και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ντραμς!

Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που δεν του χαλάει χατίρι!

Στο σπίτι του Big Brother θα τον δυσκολέψουν περισσότερο οι… ακατάστατοι συγκάτοικοι του!

Big Brother Χρήστος Βαρούχης

Δείτε εδώ τους υπόλοιπους 16 παίκτες του Big Brother