Big Brother Highlights: Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη, τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου και η εντυπωσιακή ψυχολόγος

Όλα όσα είδαμε στην μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη, τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου και η εντυπωσιακή ψυχολόγος

Η μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother έγινε χθες βράδυ στον ΣΚΑΪ και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του πρώτου επεισοδίου! Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη στην έναρξη της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα ενώ είδαμε και την εντυπωσιακή ψυχολόγο του show.

Πρεμιέρα για το Big Brother - Η μεγάλη αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Σάββατο 29 Αυγούστου και το σπίτι του Big Brother άνοιξε τις πόρτες του στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Λίγες ώρες, βέβαια, πριν συμβεί η πολυαναμένομενη πρεμιέρα έγινε γνωστή μια είδηση που συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, δείτε εδώ αναλυτικά!

Παρ'όλα αυτά, ο Χάρης Βαρθακούρης καλησπέρισε το κοινό που παρακολουθούσε από τις τηλεοράσεις του. Αρκετά σημαντικό να σημειωθεί είναι πως στο πλατό υπήρχαν μόνο συγγενείς των παικτών, οι οποίοι για να παρακολουθήσουν το show, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, φορούσαν μάσκες, εφόσον τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν γινόταν να γίνει αλλιώς.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για να μπει στο σπίτι του μεγάλου αδερφού έκανε τεστ για τον ιό και βγήκε αρνητικό.

Big Brother: Έτρεχαν τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου - Σπάραξε στο κλάμα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την έναρξη και το καλωσόρισμα του Χάρη Βαρθακούρη έκανε την εμφάνισή του στο πλατό του Big Brother, όντας εμφανώς αδυνατισμένος και στα καλύτερά του! Λίγα λεπτά αργότερα έβγαλε λόγο και τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να τρέχουν από τα μάτια του!

Στον λόγο του αυτό αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία τα τόσα χρόνια, αλλά και σε σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή του αυτό το διάστημα. Ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του και πραγματικά δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν.

Δείτε αναλυτικά τον λόγο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother στο παρακάτω βίντεο

Big Brother: Η ξανθιά ψυχολόγος που θα είναι δίπλα στους παίκτες - Άναψε φωτιές με την εμφάνισή της

Το Big Brother έκανε την πρεμιέρα του πριν από λίγη ώρα και μετά το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα (δείτε εδώ το βίντεο), άφωνο άφησε το τηλεοπτικό κοινό η εμφάνιση της ξανθιάς ψυχολόγου που θα βρίσκεται κοντά στους παίκτες καθημερινός.

Το όνομα αυτής Δήμητρα Ζάφειρα. Δείτε την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο: