Big Brother: Τα σημάδια στο σώμα της Ραμόνα Μορσάνου και η αλήθεια για το ατύχημα που τη συγκλόνισε

Η απίστευτη ιστορία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τα σημάδια στο σώμα της Ραμόνα Μορσάνου και η αλήθεια για το ατύχημα που τη συγκλόνισε

Στη χθεσινή πρεμιέρα του Big Brother γνωρίσαμε μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που δεν είναι άλλη από τη Ραμόνα Μορσάνου, η οποία θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το ατύχημα που είχε σε ηλικία 7 ετών και για τα σημάδια που έχει πάνω στο σώμα της.

Η διαγωνιζόμενη από τη Ρουμανία έχει έρθει με σκοπό να τα «σαρώσει» όλα μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και να διεκδικήσει δυναμικά τα 100.000 ευρώ!

Η Ραμόνα Μοροσάνου κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι 37 ετών. Έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις… μάλιστα ήταν στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Όποιος την δει, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει το σήμα κατατεθέν της… τα άπειρα τατουάζ σε όλο το σώμα της!

O λόγος για τον οποίο έχει όλα αυτά τα τατουάζ στο σώμα της είναι γιατί πριν από πολλά χρόνια, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που της άφησε σημάδια σε όλο το σώμα, ενώ αξίζει να δείτε και την ιστορία του γνωστού youtuber που μπήκε στο σπίτι!

Πρεμιέρα με ανατροπή για το Big Brother - Η ψηφοφορία αποχώρησης

Μόλις χθες έκανε πρεμιέρα το Big Brother και ο «Μεγάλος Αδελφός» είχε ετοιμάσει μία συγκλονιστική ανατροπή για να ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στην πρώτη κιόλας ψηφοφορία αποχώρησης με το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περίμεναν οι 17 παίκτες.

Το χθεσινό show μας έκανε μία εισαγωγή στο παιχνίδι, στο ρόλο που θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος - δείτε εδώ τη στιγμή που «λύγισε» - ενώ παράλληλα μας γνώρισε και τους 17 παίκτες που θα δώσουν μάχη για τα 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ενώ ο παρουσιαστής προσφώνησε τον τελευταίο παίκτη που θα έμπαινε στο σπίτι, ξαφνικά είδαμε διπλή είσοδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Οι δύο άνδρες δεν πρόλαβαν να μπούνε στο σπίτι και αμέσως τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού ο «μεγάλος αδερφός» είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Συγκεκριμένα οι υπόλοιποι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιος από τους δύο θα παραμείνει στο σπίτι, βγάζοντας εκτός τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Τα πράγματα ωστόσο ανατράπηκαν και κανένας από τους δύο παίκτες δεν αποχώρησε.