Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την τηλεθέαση του Big Brother - «Ήμουνα νιος και γέρασα»

Τι είπε στο Καλοκαίρι #NOT;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την τηλεθέαση του Big Brother - «Ήμουνα νιος και γέρασα»

Μετά το τέλος της πρεμιέρας του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε τα πρώτα λόγια στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #NOT». Ο αγαπημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα νούμερα που σημείωσε στην τηλεθέαση το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την πρεμιέρα, η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή Ευτυχείτε τον συνάντησε στα παρασκήνια.

«Ήταν μια χαράη πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν Α τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ.

Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορωνοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δείτε ωστόσο το μήνυμα που έστειλε στον παρουσιαστή η σύντροφος του. «Θα λιώσετε».

Big Brother: Έτρεχαν τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου - Σπάραξε στο κλάμα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την έναρξη και το καλωσόρισμα του Χάρη Βαρθακούρη έκανε την εμφάνισή του στο πλατό του Big Brother, όντας εμφανώς αδυνατισμένος και στα καλύτερά του! Λίγα λεπτά αργότερα έβγαλε λόγο και τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να τρέχουν από τα μάτια του!

Στον λόγο του αυτό αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία τα τόσα χρόνια, αλλά και σε σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή του αυτό το διάστημα. Ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του και πραγματικά δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν.

Δείτε αναλυτικά τον λόγο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother στο παρακάτω βίντεο