Τέλος από το STAR η Κατερίνα Παναγοπούλου - Τα συγκινητικά της λόγια

Τι έγραψε στο Instagram;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από το STAR η Κατερίνα Παναγοπούλου - Τα συγκινητικά της λόγια

Συγκίνησε η Κατερίνα Παπαγοπούλου στην τελευταία της αποφώνηση στο δελτίο ειδήσεων του Star. Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με πολύ όμορφα λόγια.

Η ίδια όπως έχει γίνει γνωστό αποχωρεί από το κανάλι και από αύριο, 1η Σεπτέμβρη θα μας καλησπερίζει μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μετά την ολοκλήρωση του δελτίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα μήνυμα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το κανάλι.

«Μετά από 7 χρόνια, με αυτή την συγκινησιακά φορτισμένη αποφώνηση, κλείνει ο συναρπαστικός κύκλος του STAR… Και όπως είπα και στον αέρα.. “καλή αντάμωση…», έγραψε στη λεζάντα της.

Κατερίνα Παναγοπούλου STAR

Από το Star, κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ για τον τροχό της τύχης. Δείτε το εδώ.

Έκανε την ανακοίνωση το Star

Μόλις πριν από λίγη ώρα, το Star έκανε μία νέα ανακοίνωση η οποία αφορά το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, μετά τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει η Μάρα Ζαχαρέα.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, αναλαμβάνει την παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00).

Στόχος του ενημερωτικού τομέα τη νέα σεζόν είναι η ενίσχυση του Μεσημεριανού Δελτίου, με ένα πρόσωπο έμπειρο στο χειρισμό πολιτικών θεμάτων και συνεντεύξεων, καθώς κυριαρχούν τα ελληνοτουρκικά και η πανδημία.

Κάτια Μακρή δελτίο ειδήσεων Star

Η Κάτια Μακρή παραμένει αρχισυντάκτρια του Πολιτικού και Οικονομικού τμήματος και πολιτική αναλύτρια στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:50), βέβαια χθες το Star ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ τι συνέβη.

TAGS