Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το κρυφό... όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Bukingham

Με αυτό υπογράφει τα mail της

Το κρυφό... όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Bukingham
News 31.08.2020 12:39
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει την Kate Middleton με το κανονικό της όνομα ή με το επίσημο, Catherine, ωστόσο η Δούκισσα του Κείμπριτζ, έχει ένα ακόμα κρυφό όνομα ή μάλλον ψευδώνυμο, το οποίο γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του Buckingham.

Η Kate Middleton είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα η οποία προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να ασχολείται με τις ανάγκες που έχουν οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόσφατα μάλιστα, η μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο twitter ένα email προκειμένου να επικοινωνήσει τη συμμετοχή της στο φωτογραφικό πρότζεκτ “Hold Still”, με θέμα την απεικόνιση των συνεπειών που έφερε η πανδημία του Covid-19 στους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό είναι το κρυφό όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Buckingham

Όπως θα δείτε μέσα από το mail που έστειλε, η Kate Middleton, υπογράφει μόνο με το γράμμα "C" από το Catherine.

Kate Middleton όνομα

Kate Middleton: Ο κανόνας που της επέβαλε το Buckingham για τον γιο της

Μπορεί η Kate Middleton να είναι μία δυναμική γυναίκα και να μεγαλώνει τα παιδιά της με τον δικό της τρόπο, ωστόσο το Buckingham, πρόκειται να της επιβάλλει έναν κανόνα για τον γιο της George, ο οποίος είναι και διάδοχος του θρόνου.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στα 7 του χρόνια και προετοιμάζεται για το ρόλο, που θα υπηρετήσει αρκετά μακριά στο μέλλον, ενώ υπάρχουν ορισμένα χόμπι, όπου πρέπει ο ίδιος να μυηθεί, καθώς αποτελούν παράδοση του παλατιού.

Ένα από αυτά, λοιπόν, για το ψάρεμα με μύγες, ή αλλιώς fly fishing, ένα σπορ πολύ διαδεδομένο στην χώρα τους και στο οποίο επιχειρούν με τεχνητές μύγες και παρόμοιους άλλους τρόπους, όσοι το κάνουν, να πιάσουν τα ψάρια τους. Η άσκηση αυτή, μάλιστα, προβλέπεται από το βασιλικό πρωτόκολλο, ότι πρέπει να την ακολουθήσει ο διάδοχος του θρόνου.

Aνάμεσα στους κανόνες και τα πρωτόκολλα, η Kate Middleton έχει βρει και ένα στήριγμα μέσα στο Buckingham. Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο είναι η αδυναμία της.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν ο Τζορτζ να ξεκινήσει τη διαδικασία αυτή στον ποταμό Ντι, κοντά στο Μπάλμοραλ, όπου υπάρχουν πολλές πέστροφες και σολωμοί», αναφέρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, με τον διάδοχο να είναι έτοιμος να μυηθεί.

Ο Τζορτζ, βέβαια, δε θα είναι μόνος του στη διαδικασία εκμάθησης αυτού του χόμπι, καθώς θα έχει στη συνοδεία του την Τίγκι Λεγκ Μπουρκ, η οποία φρόντιζε στο παρελθόν τους Ουίλιαμ και Χάρι και αποτελεί ένα εκ των πιο έμπειρων ατόμων στο συγκεκριμένο στυλ ψαρέματος. «Θα είναι σίγουρα χαρούμενη να τον βοηθήσει», αναφέρει η ίδια πηγή, με την Τίγκι μάλιστα να είναι η νονά του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, Άρτσι.

Ο Ουίλιαμ, παράλληλα, είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα να μάθει ο γιος του αυτή τη δραστηριότητα, αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος επίσης τον δίδαξε και τον βοήθησε να την αγαπήσει, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν κάποτε φανατική του ψαρέματος. Είναι, δε, τόσο αγαπημένη ασχολία στο παλάτι, που μέχρι και η Νταϊάνα περνούσε τις ώρες της εξασκώντας την.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έφυγαν από το Buckingham η Kate Middleton και ο William

Το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ από την Kate Middleton

Share