Γιώργος Λιάγκας: Οι φωτογραφίες του με μαγιό έφεραν θύελλα σχολίων στο διαδίκτυο

Δείτε τι του έγραφαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Οι φωτογραφίες του με μαγιό έφεραν θύελλα σχολίων στο διαδίκτυο

Οι διακοπές για τον Γιώργο Λιάγκα όπως βλέπουμε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, δεν έχουν τέλος. Μάλιστα, οι φωτογραφίες του με μαγιό από την παραλία, έφεραν θύελλα σχολίων από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο παρουσιαστής το φετινό καλοκαίρι το πέρασε εκτός Αθηνών. Αρχικά βρισκόταν στο αγαπημένο του νησί, την Τήνο, ενώ στην συνέχεια με το σκάφος του επισκέφθηκε πολλά νησιά του Αιγαίου. Ενώ, βρέθηκε και στο Ιόνιο.

Μάλιστα, διακοπές έκανε μαζί και με τη σύντροφο του με τις πρώτες φωτογραφίες τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο βρισκόταν στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έφεραν θύελλα σχολίων, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του γράφουν τα καλύτερα.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα και τα σχόλια που του έκαναν

«Έλιωσε» το διαδίκτυο ο Γιώργος Λιάγκας - Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Όλο το διαδίκτυο «έλιωσε» με μια ανάρτηση του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής κάνει τις διακοπές του με τα δυο του παιδιά και η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιάννη και τον Δημήτρη είναι πολύ τρυφερή.

Μετά την απόδραση του στην Τήνο και την Μύκονο, αλλά και τις διακοπές με τη σύντροφό του - Δείτε εδώ τις φωτογραφίες - βρίσκεται στα νησιά του Ιονίου Πελάγους με τις δυο μεγάλες του αδυναμίες.

Αφού πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές με τη μητέρα τους, Φαίη Σκορδά στην όμορφη Χαλκιδική, θα περάσουν τις επόμενες ημέρες με τον μπαμπά τους, πριν επιστρέψουν όλοι και πάλι στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, σαν υπερήφανος μπαμπά, θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία των γιων του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους. Οι τρεις τους, απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Σκορπιού, του νησιού όπου έχει συνδυαστεί με το όνομα του Αριστοτέλη Ωνάση.

Γιώργος Λιάγκας παιδιά