Εκτός εαυτού η Αλίκη Κατσαβού - Το δημόσιο ξέσπασμα

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού η Αλίκη Κατσαβού - Το δημόσιο ξέσπασμα

Η Αλίκη Κατσαβού έδειξε να βρίσκεται πραγματικά εκτός εαυτού με ένα συμβάν που παρατήρησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, δε δίστασε να κάνει και ένα δημόσιο ξέσπασμα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, σκέψεις που μπορεί να την απασχολούν ή ακόμα και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον αγαπημένο της γιο, τον μικρό Φοίβο - δείτε εδώ την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε χθες.

Συγκεκριμένα, η ίδια αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπάθησε να χακάρει το προφίλ της και με μια δημοσίευση προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, θα ενημερώσει τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Στην επόμενη υποψία για προσπάθεια χακαρίσματος θα ενημερώσω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα δημοσιοποιήσω τον ή τους υπαίτιους!», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Στην επόμενη υποψία για προσπάθεια χακαρίσματος θα ενημερώσω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα δημοσιοποιήσω τον ή τους υπαίτιους!

Posted by Aliki Katsavou on Monday, August 31, 2020

Αλίκη Κατσαβού: Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον μικρό Φοίβο

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού χαμογελάει ξανά, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της και μονάκριβο γιο της, Φοίβο. Η ηθοποιός έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, τα πρώτα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι τους.

Η Αλίκη Κατσαβού έχει δείξει πως προτεραιότητά της είναι ο γιος της και γι' αυτό κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να δει τον μικρό της Φοίβο χαρούμενο.

Πρόσφατα, μαμά και γιος επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να κάνουν μια ξεχωριστή βόλτα μέσα στην Αθήνα. Εκεί, ο Φοίβος γνώρισε καινούργιος φίλους και όλοι μαζί πέρασαν δημιουργικό χρόνο ζωγραφίζοντας και παίζοντας.

«Χθες στο πάρκο ο Φοίβος συνάντησε έναν νέο φίλο τον Νικόλα που ήταν εκεί με τη δασκάλα του την Ειρήνη. Μπήκε γρήγορα με μεγάλη χαρά στην παρέα τους, που την αποτελούσε κι η Άννα με τη Μυρτώ κι απόλαυσε τις διασκεδαστικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες μαζί με μπόλικο κυνηγητό και γέλια», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στην ανάρτησή της στο Instagram - δείτε εδώ πώς ξεπερνά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.