Συγκινεί με τα λόγια του ο νέος παίκτης του Big Brother, Jay Prodan- "Με κυνηγούσαν για να με χτυπήσουν"

O Jay Prodan εξομολογείται περιστατικά ρατσισμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί με τα λόγια του ο νέος παίκτης του Big Brother, Jay Prodan-

O Jay Prodan είναι ένας από τους 17 παίκτες του Big Brother που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Jay Prodan είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Είναι ιδιoκτήτης ενός ινδικού εστιατορίου στο Γκάζι. Η δημιουργία αυτής της επιχείρησης, ήταν το μεγάλο του όνειρο. Για να ανοίξει το μαγαζί του, του έδωσαν τα χρήματα οι φίλοι του, οι οποίοι πίστεψαν σε εκείνον. Δούλεψε σκληρά σε όλα τα πόστα, από τη λάντζα μέχρι το service.

Στον ελεύθερο του χρόνο λατρεύει να κάνει βιντεάκια στο Tik Tok αλλά και να σχολιάζει την επικαιρότητα στα social media μέσω του λογαριασμού του στο Youtube.

Μπορεί στο γυαλί να μας παρουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή με ένα τεράστιο χαμόγελο, στη ζωή του όμως δεν ήταν πάντα ευτυχισμένος και χαρούμενος. Έχει βιώσει το ρατσισμό έντονα στην Ελλάδα. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ένα επεισόδιο που συνέβη στο παρελθόν, όταν κάποιοι τον κυνηγούσαν για να τον χτυπήσουν.

Η ιστορία του Jay Prodan δεν ήταν τα μόνο που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την έναρξη και το καλωσόρισμα του Χάρη Βαρθακούρη έκανε την εμφάνισή του στο πλατό του Big Brother, όντας εμφανώς αδυνατισμένος και στα καλύτερά του! Λίγα λεπτά αργότερα έβγαλε λόγο και τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να τρέχουν από τα μάτια του. Δες αναλυτικά τη στιγμή εδώ.

Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος αναμένεται να αναστατώσει το σπίτι του reality show

Ο Θέμης Κανέλλος είναι ένας ακόμα νέος παίκτης του Big Brother που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο εξαιτίας της διαφορετικής εμφάνισής του αλλά και λόγω του δυναμισμού του.

Είναι μόλις 18 ετών, έχει καταγωγή από την Αθήνα και ακόμα ζει με τους γονείς του. Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube.

Όπως και ο Jay Prodan, έτσι και ο Θέμης, έχει ακούσει αρκετές φορές επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του, αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother ζητά από τους υπόλοιπους συγκάτοικους του να μην τον κρίνουν για την εμφάνισή του.