Το πρώτο σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου μετά την επιστροφή του στο My Style Rocks

Ενθουσιασμένος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρώτο σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου μετά την επιστροφή του στο My Style Rocks

Το My Style Rocks πρόκειται να επιστρέψει σήμερα και έτσι οι κριτές θέλησαν να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον Χάρη Χριστόπουλο να δείχνει πολύ ενθουσιασμένος στην μεγάλη επιστροφή του στο γνωστό παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός φωτογράφος θα πάρει τη θέση του Λάκη Γαβαλά, του οποίου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βρεθεί και πάλι στην κριτική επιτροπή του show.

Βέβαια, ο σχεδιαστής μόδας θα βρίσκεται στο παιχνίδι αλλά μόνο τις Κυριακές στο μεγάλο Gala - δείτε εδώ αναλυτικά το ρόλο που πρόκειται να αναλάβει.

Οι τρεις κριτές έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους και μίλησαν για τα πρώτα γυρίσματα. Ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που είναι ξανά στο My Style Rocks!

«Ξαναγυρίζω στο σπίτι μου, από εδώ που ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια» τόνισε!

Κατερίνα Στικούδη: Έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους, το πρώτο μήνυμα λίγες ώρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks στο ΣΚΑΪ.

Πολλά μπορεί να άλλαξαν στο παιχνίδι μόδας ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη μένει σταθερά στη θέση της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τις παλιές όσο και τις νέες παίκτριες.

Αύριο στις 17.05, το My Style Rocks πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές μετά από τη σύντομη διακοπή που είχε λόγω κορωνοϊού - δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks.

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks

«Αύριο !!! Ξεκινάμε !! @grmystylerocks στον @skaitv.gr Καθημερινά στις 5:05 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 2:50 το μεσημέρι» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό της.