My Style Rocks: Απόλυτη θεά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Έστειλε φιλιά στον πρώην της

Εξήγησε τα πάντα για τον "γάμο" της με την σκυλίτσα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Απόλυτη θεά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Έστειλε φιλιά στον πρώην της

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα σήμερα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας θύμισε για ακόμα μία φορά πως είναι η απόλυτη θεά του παιχνιδιού. Εξηγώντας τι συνέβη με τον "γάμο" της που τάραξε τα social media, έστειλε φιλιά στον πρώην της!

Πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως παντρεύεται τη σκυλίτσα της - δείτε εδώ την ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Απαντώντας λοιπόν στην Έλενα Χριστοπούλου, της εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη πράξη προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα για τα κακοποιημένα και αδέσποτα ζώα, τονίζοντας πως έτσι ακριβώς βρήκε και τη δική της σκυλίτσα σε μία συνοικία.

Στη συνέχεια είπε: «Τώρα που χώρισα, ναι χώρισα, φιλιά αντρούλη μου, πιες ένα κρασί στην υγεία μου», δείχνοντας πως είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος λέγοντας: «Στα νεκροταφεία υπάρχουν ένα σωρό αναντικατάστατοι».

My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου "άδειασε" την Κορίνα Αδραμιτίδου με το... καλησπέρα σας

Το My Style Rocks ξεκίνησε σήμερα και οι καυγάδες άρχισαν, με το... καλησπέρα σας! Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου "άδειασε" την Κορίνα Αδραμιτίδου σχολιάζοντας πως δεν είναι αλήθεια ότι της έχουν λείψει όλες οι παίκτριες.

Οι δυο κυρίες είναι στις παίκτριες που επέστρεψαν στο παιχνίδι και έτσι η Κορίνα Αδραμιτίδου βγήκε στην πασαρέλα και σαν πρώτο σχόλιο έκανε πως από πέρυσι της έχουν λείψει όλα τα κορίτσια.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της έβαλε 1 και σχολίασε πως θα της έβαζε μεγαλύτερο αριθμό αν έλεγε την αλήθεια αλλά λέει ψέματα. Συγκεκριμένα κατηγόρησε τη Κορίνα Αδραμιτίδου γιατί δεν πήγε στο μπαζάρ με κοσμήματα που έκανε στον Βόλο.

Από τη μεριά της, η Κορίνα της απάντησε ότι πέρασε έξω από το μαγαζί της και δεν μπήκε μέσα για να την χαιρετήσει, ενώ δείτε εδώ την εντυπωσιακή είσοδο της Κατερίνας Στικούδη.

My Style Rocks πρεμιέρα