My Style Rocks: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό η Κορίνα Αδραμιτίδου

Αισθάνθηκε αδιαθεσία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό η Κορίνα Αδραμιτίδου

Πρεμιέρα σήμερα για το My Style Rocks και ήδη ξεκίνησαν τα απρόοπτα. Η Κορίνα Αδραμιτίδου αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και έτσι θέλησε να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό μέχρι να αισθανθεί καλύτερα και να επανέλθει.

Η μέρα κυλούσε ήρεμα με τους καυγάδες και τα σχόλια να ξεκινάνε ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Η Κορίνα Αδραμίτιδου εμφανίστηκε από τις πρώτες στο show και πήρε μέτρια σχόλια για την εμφάνισή της, ενώ κατάφερε να λογομαχήσει και με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - δείτε εδώ τι συνέβη.

Ενώ στην πασαρέλα βρισκόταν η Κωνσταντίνα Παγανή, η Κορίνα Αδραμίτιδου άρχισε να δείχνει πως δεν αισθάνεται πολύ καλά.

Αμέσως η Κατερίνα Στικούδη της είπε να φύγει μέχρι να ηρεμήσει, σχολιάζοντας πως η παραγωγή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τέτοιες περιπτώσεις.

 My Style Rocks Κορίνα Αδραμιτίδου

Λίγο αργότερα, η παίκτρια επέστρεψε και πάλι στο πλατό.

My Style Rocks: Απόλυτη θεά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Έστειλε φιλιά στον πρώην της

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα σήμερα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας θύμισε για ακόμα μία φορά πως είναι η απόλυτη θεά του παιχνιδιού. Εξηγώντας τι συνέβη με τον "γάμο" της που τάραξε τα social media, έστειλε φιλιά στον πρώην της!

Πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως παντρεύεται τη σκυλίτσα της - δείτε εδώ την ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Απαντώντας λοιπόν στην Έλενα Χριστοπούλου, της εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη πράξη προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα για τα κακοποιημένα και αδέσποτα ζώα, τονίζοντας πως έτσι ακριβώς βρήκε και τη δική της σκυλίτσα σε μία συνοικία.

Στη συνέχεια είπε: «Τώρα που χώρισα, ναι χώρισα, φιλιά αντρούλη μου, πιες ένα κρασί στην υγεία μου», δείχνοντας πως είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος λέγοντας: «Στα νεκροταφεία υπάρχουν ένα σωρό αναντικατάστατοι».