My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου "άδειασε" την Κορίνα Αδραμιτίδου με το... καλησπέρα σας

«Λέει ψέματα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το My Style Rocks ξεκίνησε σήμερα και οι καυγάδες άρχισαν, με το... καλησπέρα σας! Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου "άδειασε" την Κορίνα Αδραμιτίδου σχολιάζοντας πως δεν είναι αλήθεια ότι της έχουν λείψει όλες οι παίκτριες.

Οι δυο κυρίες είναι στις παίκτριες που επέστρεψαν στο παιχνίδι και έτσι η Κορίνα Αδραμιτίδου βγήκε στην πασαρέλα και σαν πρώτο σχόλιο έκανε πως από πέρυσι της έχουν λείψει όλα τα κορίτσια.

My Style Rocks πρεμιέρα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της έβαλε 1 και σχολίασε πως θα της έβαζε μεγαλύτερο αριθμό αν έλεγε την αλήθεια αλλά λέει ψέματα. Συγκεκριμένα κατηγόρησε τη Κορίνα Αδραμιτίδου γιατί δεν πήγε στο μπαζάρ με κοσμήματα που έκανε στον Βόλο.

Από τη μεριά της, η Κορίνα της απάντησε ότι πέρασε έξω από το μαγαζί της και δεν μπήκε μέσα για να την χαιρετήσει, ενώ δείτε εδώ την εντυπωσιακή είσοδο της Κατερίνας Στικούδη.

My Style Rocks spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο Gala

Ακόμα ένα "καυτό" spoiler κυκλοφόρησε για τη νέα σεζόν του My Style Rocks και συγκεκριμένα για το πρώτο Gala και όλα όσα πρόκειται να δούμε σε αυτό, την ερχόμενη Παρασκευή. Η παίκτρια που παίρνει τα 2.500 ευρώ, το θέμα της εβδομάδας καθώς και η παίκτρια που αποχωρεί!

Η επιστροφή του αγαπημένου παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ είναι πλέον γεγονός! Τη Δευτέρα θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα και όλοι ανυπομονούν να δουν τόσο τις νέες όσο και τις παλιές παίκτριες με τα κόνσεπτ που θα έχουν ετοιμάσει.

To πρώτο My Style Rocks Gala θα είναι ο κινηματογράφος όπου θα απολαύσουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. Νικήτρια της εβδομάδας θα είναι η Σοφιάννα Σπινούλα η οποία θα πάρει 2.500 ευρώ.

Οι πρώτες υποψήφιες για αποχώρηση ήταν οι Βίκυ Μανώλη, Κωνσταντίνα Παγάνη και Κατερίνα Γιαλιτάκη.

Αυτό που αποχωρεί, όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από λίγες μέρες, είναι η Κατερίνα Γιαλιτάκη.