My Style Rocks - Mega Spoiler: Η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks - Mega Spoiler: Η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί

Λίγο πριν ξεκινήσει το My Style Rocks, κυκλοφόρησε ένα mega spoiler για το παιχνίδι μόδα του ΣΚΑΪ, το οποίο αναφέρεται στην πρώτη κιόλας παίκτρια που πρόκειται να αποχωρήσει από το πρώτο Gala που θα γίνει την επόμενη Παρασκευή.

Μπορεί πέρυσι να σταμάτησε κάπως ξαφνικά, ωστόσο το My Style Rocks επιστρέφει φέτος και είναι σίγουρο πως θα φέρει τα πάνω κάτω με τις νέες παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Κάποιες παίκτριες αποχώρησαν, κάποιες άλλες θα μπουν, αλλά σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης μένει η Κατερίνα Στικούδη! Στη θέση της κριτικής επιτροπής παραμένουν ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου ενώ τη θέση του Λάκη Γαβαλά πρόκειται να πάρει ο Χάρης Χριστόπουλος ως παλιός γνώριμος του σόου.

Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει - δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα - και σύμφωνα με την εκπομπή, Καλοκαίρι #not έγινε και η πρώτη αποχώρηση. Στις 31 Αυγούστου ξεκινά το My Style Rocks με παλιές και νέες παίκτριες και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε η πρώτη αποχώρηση.

Στο My Style Rocks το φαβορί του Next Top Model

Ένα από τα απόλυτα φαβορί, της πρώτης κιόλας σεζόν του Next Top Model στον ΑΝΤ1, θα βρίσκεται φέτος στο My Style Rocks και θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με το στιλ της και τα εμπνευσμένα looks που θα προτείνει.

Ο λόγος για την Μαρία Ίλτσεβιτς, την οποία γνωρίσαμε στο Next top Model, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό, έχασε ωστόσο την πρώτη θέση από τη Σεράινα Καζαμία. Η Μαρία ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του κοινού και έτσι τώρα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι καινούργιου.

Η 34χρονη σήμερα Μαρία, με καταγωγή από την Ρωσία, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο reality μόδας, ενώ είχε κατακτήσει την τέταρτη θέση και είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα φαβορί. Τώρα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις και αυτός είναι και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks.

Μαρία Ίλτσεβιτς, 34 ετών, Μυτιλήνη

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Στα 18 της αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Βρέθηκε με δύο βαλίτσες στο χέρι και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει. Το My Style Rocks είναι για εκείνη μια ακόμα πρόκληση. Ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Θέλει να δείξει πως δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε ποτέ. Και πως μια κοπέλα που ξεκίνησε από το μηδέν μπορεί να φτάσει… γιατί όχι; Ακόμα και στην κορυφή.

Δείτε εδώ και τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα.

Μαρία Ίλτσεβιτς My Style Rocks