The Booth: Συγκλόνισε με τη δήλωση της η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του Opentv

Η αποκάλυψη για τη σχέση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Booth: Συγκλόνισε με τη δήλωση της η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του Opentv

Για ακόμα μία φορά, μέσα από την εκπομπή της The Booth, η Σοφία Μουτίδου συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για έναν πρώην δεσμό της στον αέρα του Opentv, σχολιάζοντας πως την στήριζε οικονομικά και την συντηρούσε.

Αφορμή στάθηκε το τηλεφώνημα μίας τηλεθεάτριας η οποία θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της σχετικά με το αγόρι της που είναι οικονομικά ευκατάστατο.

Η Μαίρη έχει 2 χρόνια σχέση με ένα παιδί και είναι πολύ καλά μαζί. Επειδή όμως εκείνος είναι οικονομικά ευκατάστατος, η Μαίρη έρχεται σε δύσκολη θέση που δυσκολεύεται να τον ακολουθήσει στις εξόδους με την παρέα του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Μουτίδου είχε βγει εκτός εαυτού με ένα τηλεφώνημα που είχε δεχθεί στην εκπομπή. Δείτε εδώ το ξέσπασμά της.

«Να σας πω μια άλλη γνώμη που έχω εγώ; Θα φανεί λίγο ακραία, θα ακουστεί κάπως αλλά εγώ το κάνω στη ζωή μου. Έχω τύχει με συντρόφους που με ζούσαν αποκλειστικά αυτοί για χρόνια. Έχω τύχει με συντρόφους που είχα εγώ λεφτά. Αλλά αυτό δεν μπήκε ποτέ σε διακύβευμα.

Δηλαδή εγώ είχα σχέση που με ζούσε για δυόμισι χρόνια από το πρωί ως το βράδυ. Εγώ λοιπόν δεχόμουν πολύ άνετα το ότι δεν είχα λεφτά, ήμουν άνεργη αλλά είχε το αγόρι μου. Και μετά ανάποδα. Όταν εγώ είχα λεφτά και δεν είχε το αγόρι μου. Όλα ήταν πολύ αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

«Ράγισε» καρδιές η Σοφία Μουτίδου - «Ο πατέρας μου ήταν σκληρός...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σοφία Μουτίδου δε δίστασε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση, μέσα από την οποία, «ράγισε» καρδιές για την οικογένειά της και για τον πατέρα της, ο οποίος ήταν ένας πολύ σκληρός άνθρωπος.

Αφορφμή για την όλη συζήτηση στάθηκε το τηλεφώνημα μίας τηλεθέατριας. Η Αλίνα όπως διηγήθηκε έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια με την μητέρα της και ζητά τη βοήθεια των κοριτσιών ώστε να μην κάνει τα ίδια λάθη.

«Οι γονείς κάνουν κακουργήματα πολλές φορές. Όχι μόνο πρακτικά, ποινικά κολάσιμα, μέχρι και συναισθηματικές βίες. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ από τις συνεδρίες μου, ενώ λέω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο σκληρό πατέρα είχα, γιατί εμένα ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, όχι κακοποιητικός, άτεγκτος, κάθετος και μη συνεργάσιμος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

«Τώρα έχει γεράσει, είναι στην αρχή της άνοιας και με βλέπω στα 48 μου να κάμπτομαι ενώ είχα πολύ επιθετικό χαρακτήρα. Και να λέω μα θα τα ξεχάσω όλα όσα μου έκανε, όλη αυτή την κακή εφηβεία, που ήταν απών, που ήταν σκληρός;” πρόσθεσε η ηθοποιός.