My Style Rocks: Νέα ένταση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Την "στόλισε" η Κωνσταντίνα Παγανή

Άρχισαν τα όργανα ήδη από την πρώτη μέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Νέα ένταση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Την

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η σημερινή πρεμιέρα του My Style Rocks, δημιουργήθηκε μία νέα ένταση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία τα βρήκε κάπως σκούρα με τη νέα παίκτρια, τη Κωνσταντίνα Παγανή, η οποία δε δίστασε να την "στολίσει" για το look της.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση σήμερα μιας και επέλεξε να φορέσει το μαγιό της και έτσι απέσπασε πολλά σχόλια.

Χαρακτηριστικό είναι βέβαια πως η πολυσυζητημένη παίκτρια χάρισε άσους σε όλους τις παίκτριες!

Η νεοφερμένη Κωνσταντίνα Παγάνη πάντως άναψε τα αίματα καθώς κάποια στιγμή σχολίασε το ντύσιμο της Ευριδίκης που ξέρουμε από τα παλιά λέγοντας: «Εμείς τουλάχιστον είμαστε ντυμένες. Η Ευριδίκη είναι σχεδόν γυμνή», ενώ νωρίτερα, η Ευρυδίκη τα έβαλε και με την Κορίνα Αδραμιτίδου - δείτε εδώ τι συνέβη!

My Style Rocks: Απόλυτη θεά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Έστειλε φιλιά στον πρώην της

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα σήμερα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας θύμισε για ακόμα μία φορά πως είναι η απόλυτη θεά του παιχνιδιού. Εξηγώντας τι συνέβη με τον "γάμο" της που τάραξε τα social media, έστειλε φιλιά στον πρώην της!

Πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως παντρεύεται τη σκυλίτσα της - δείτε εδώ την ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Απαντώντας λοιπόν στην Έλενα Χριστοπούλου, της εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη πράξη προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα για τα κακοποιημένα και αδέσποτα ζώα, τονίζοντας πως έτσι ακριβώς βρήκε και τη δική της σκυλίτσα σε μία συνοικία.

Στη συνέχεια είπε: «Τώρα που χώρισα, ναι χώρισα, φιλιά αντρούλη μου, πιες ένα κρασί στην υγεία μου», δείχνοντας πως είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος λέγοντας: «Στα νεκροταφεία υπάρχουν ένα σωρό αναντικατάστατοι».