Big Brother: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Χριστίνα - Το πλάνο απ'την πισίνα που «τρέλανε» κόσμο

Χαμός με το μπούστο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Χριστίνα - Το πλάνο απ'την πισίνα που «τρέλανε» κόσμο

«Εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό μοίρασε η Χριστίνα Ορφανίδου, μέσα από το σπίτι του Big Brother. Το πλάνο της παίκτριας φορώντας το μαγιό της μέσα στην πισίνα «τρέλανε» κόσμο.

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με καυτά πλάνα από την Σοφία Δανέζη μέσα στο δωμάτιο και στην συνεχίστηκε με το... στήθος της Χριστίνας Ορφανίδου, το οποίο είναι πλούσιο.

Η κάμερα, αρκετές φορές το μόνο που έδειχνε ήταν εκείνο το σημείο, με τον κάμεραμαν να κρύβει το κεφάλι της. Η τηλεοπτική εμφάνιση του plus size μοντέλου του Big Brother που δεν θυμάται κανείς.

Χριστίνα Ορφανίδου Big Brother

Big Brother - highlights: Η ένταση στην πισίνα, η αναστάτωση, τα... αποκαλυπτήρια και ο νέος παίκτης

Χθες προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το δεύτερο επεισόδιο του Big Brother, όπου είδαμε όλους τους παίκτες να τακτοποιούνται στο σπίτι. Μάλιστα, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, δεν έλειψαν οι εντάσεις και η αναστάτωση όπως και τα... αποκαλυπτήρια. Ενώ, ένας νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο «μεγάλος αδερφός», ανέθεσε την πρώτη μυστική αποστολή. Έτσι, ο Χρήστος Βαρουξής πέρασε στο δωμάτιο επικοινωνίας, ακούγοντας προσεκτικά τις οδηγίες. Ως αρχηγός της εβδομάδας έχει την ευκαιρία να μείνει σε ένα χωριστό δωμάτιο, γεμάτο ανέσεις. Κανείς όμως από τους συμπαίκτες του δεν γνωρίζει πως στο ίδιο δωμάτιο θα βρίσκεται και ο δίδυμος αδερφός του, Παναγιώτης.

Η αποστολή του Χρήστου είναι να μην καταλάβει κανείς την ύπαρξη του Παναγιώτη, ο οποίος θα κυκλοφορεί σπίτι, ως... Χρήστος.

Τα αποκαλυπτήρια του Big Brother

Στην συνέχεια οι πόρτες άνοιξαν και όλοι οι παίκτες διάλεξαν το κρεβάτι τους. Οι γυναίκες ξάπλωσαν και ξεκίνησαν την συζήτηση, στην οποία δεν έλειψαν τα αποκαλυπτήρια, καθώς συγκεκριμένα η φούστα της Σοφίας Δανέζη ήταν πολύ... κοντή.

Ενώ, το βράδυ που έπεσαν για ύπνο, η Αφροδίτη έκανε μια αποκάλυψη για το τι κάνει στον ύπνο της και σόκαρε τους συμπαίκτες της.

Στη συνέχεια η Σοφία Δανέζη προκάλεσε αναστάτωση με την συμπεριφορά

Η Σοφία Δανέζη, θέλοντας να τακτοποιήσει τα πράγματά της, φάνηκε αρκετά αγχωμένη και ενοχλημένη με τη φασαρία που επικρατεί στο σπίτι.

Τότε η Ραΐσα Κόντι πλησίασε θέλοντας να την βοηθήσει, μόνο που η Σοφία της ζήτησε να φύγει. «Εντάξει, εντάξει, ήρεμα όμως. Μη φωνάζεις… αρχίσαμε» είπε φεύγοντας η Ραΐσα

Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από τους... κοιλιακούς του Ζακ Ιωαννίδη. Θα σας αφήσουν «κάγκελο».

Μετά την αναστάτωση υπήρξε ένταση στην πισίνα

Κάποια από τα αγόρια απολάμβαναν το μπάνιο τους και τον ήλιο στην πισίνα, όμως, η δικηγόρος Άννα- Μαρία Ψυχαράκη κατάφερε να τους... εκνευρίσει, καθώς μιλούσε ακατάπαυστα.

«Όλοι θα είναι χαλαροί μέσα και εμείς θα είμαστε με ηλίαση και πονοκέφαλο», είπε χαρακτηριστικά ένας από τους παίκτες σχολιάζοντας την ένταση που προκάλεσε.

Big Brother - highlights

Η αποκάλυψη του "Αντιδημάρχου" για τον γάμο του

Ο Χρήστος Μακρίδης, από την πρώτη στιγμή θέλησε να ανοιχτεί στους συμπαίκτες του και κατά τη διάρκεια της κουβέντα του με τον Θέμη, πέρασε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Ο Χρήστος παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, δήλωσε πως γνώρισε τη γυναίκα του και εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που την επόμενη μέρα την παντρεύτηκε.

Η εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου για τον ερωτικό του προσανατολισμό

Ο Θέμης Κανέλλος δε δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την ερωτική ταυτότητα προσανατολισμού που αντιλήφθηκε από νωρίς πως έχει. «Κατάλαβα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στα 13 μου το εμαθαν οι γονείς μου. Δεν μου άρεσε η Μαρία, μου άρεσε ο Γιαννάκης. Ήμουν στο σχολείο και άρχισε να μου αρέσει ένα συγκεκριμένο αγόρι στην τάξη και ήμουν σε φάση πως αυτό είναι περίεργό».

«Όταν το κατάλαβα στα 11, μετά από δυο εβδομάδες, πήρα απόφαση ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Πήρα πολύ χαλαρά ότι δεν είμαι στρέιτ» πρόσθεσε ο Θέμης Κανέλλος στη συζήτηση που είχε με την Άννα Μαρία. «Έτυχε να το καταλάβω νωρίς. Θα μπορούσα να ζήσω τη φάση ότι δεν είμαι γκέι και να προσπαθώ να ζήσω με κοπέλες. Είναι περίεργο όταν σκέφτεσαι πως ήσουν στην πέμπτη δημοτικού, αλλά όντως το ένιωθα».